2777
2789
عنوان

کیا روانشناسی خوندن

54 بازدید | 10 پست

میشه تشخیص بدید ببیینید مشکل من چیه ؟ 

.

من داداشمو خیلی دوس دارم یازده سال کوچیکتره ازم مث مادر بودم براش همیشه بعد مودبه هم ولی این چن ماهه نمیدونم رفته تو کوچه اینطوری شده یا تو خونه الگو گرفته خییییلی گند اخلاق شده  از صب ک پا میشه عصبی و طلبکاره  چیزیم بش بگی میگ بتوچه میگه گ.نخور 

و کلا بی احترامی میکنه 

دیگ سر شبی اعصابمو خورد کرد یکی من گفتم یکی اون 

یکی من زدم یکی اون. دیگ خیلییی ناراحت شد انقد گریه کرد بچه ( ۱۲ سالشه)

منم گریه میکردم البته . چون خیلی ناراحت بودم ک اینم از تنها ‌کسی ک تو زندگیم انقد دوسش دارم و تنها عضو خانواده ک برام عزیزه ،اون از بابام ک انقد ادم چرتیه و اذیتم کرده اون از مامانم ک انقد بی غیرته و از ما بدش میاد و اونم از اونیکی داداشم ک کل روز دعوا داره با همه تو خونه

خلاصه خ ناراحت بود همش بغض داشت گریه کرد ولی بعد دلشو بدست اوردم اشتی کردیم چیز گرفتم براش، صحبت کردیم، کلی خندید کللللا یادش رف

ولی الان همششش نگرانم نکنه میخوابه خدایی نکرده اتفاقی بیوفته براش🥲

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

مامانم سر خود دوتا قرص بش داد گف ضد حساسیته 

خیلی نگرانم بابت اونا

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

نه هیچی نمیشه نترس 

ولی اون اخلاق ها همشون بخاطر بازی تو محله است و الگوهای بدی برداشته

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرحواره ی رها شدگی داری عزیرم، اضطرابت بالاس و نگران از دست دادن کسایی هستی که دوستشون داری برای همینم یه جر و بحث اینقدر نگرانت میکنه 

رفتار های برادرت غیر عادی نیست نوجوانه و ثبات عاطفی نداره... 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
نه هیچی نمیشه نترس ولی اون اخلاق ها همشون بخاطر بازی تو محله است و الگوهای بدی برداشته

بابام خیلی بداخلاقه با مامانم 

بیشتر از اون الگو گرفته

خیلی ناراحتم براش

بابام خیلی بداخلاقه با مامانم بیشتر از اون الگو گرفتهخیلی ناراحتم براش

آره اینم تاثیر داره

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
طرحواره ی رها شدگی داری عزیرم، اضطرابت بالاس و نگران از دست دادن کسایی هستی که دوستشون داری برای همی ...

دقیقا همینا ک گفتید خیلی راجع ب من صدق میکنه 

‌درمورد داداشم:  بنظرم خیلی داره از بابام و اونیکی داداشم الگو میگیره اونا اصلا اخلاق ندارن مخصوصا با خانوما... خیلی ناراحتم ازین بابت ک کاری ازم برنمیاد

از علائم سن بلوغه و عادیهولی باید باهاش کنار بیایین و بهش احساس بدی ندینسعی کنین دست کم‌ نگیرینشو ال ...

تلاش خودمو میکنم حتما

ممنونم عزیزم 

طرحواره ی رها شدگی داری عزیرم، اضطرابت بالاس و نگران از دست دادن کسایی هستی که دوستشون داری برای همی ...

البته جرو بحث عادی نبود خیلی ناراحت و عصبی شده بود و گریه کرد خیلی فشار امد بهش 

چون کسی خونه نبود ترسیده بود 

و خیلیم داد و بیداد میکرد میخواست کم نیاره

میترسم اون داد زدنا عوارض بزاره روش الان 

هرچند دیگ هرگز باهاش اینطوری رفتار نمیکنم