2777
2789
عنوان

بیاین از پذیرایی امشب جاریم بهتون بگم (غیبت کنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم همبشه یه مثل داره میگه دوتا مرد راه دور کار میکردن هر ۶ ماه میومدن میگه یکی زنش زرنگ بود خونه ...

من باز ی همچین داستانی شنیدم دوتا داداش میرن خارج کار میکنن هی پول میفرستن، زن یکیشون فقط خرج خونه میکرده قصر ساخته با بهترین وسیله ها ولی اصلا ب خودش اهمیت نمیداده ، اون یکی همشو خرج خودش میکنه بهترینا رو میخره میپوشه میگرده عمل میکنه خوشگل موشگل میکنه، وقتی داداشا برمیگردن اولی میگه وای عجب خونه ای حیف همچین خونه ای واس این زن میره زن جوون میگیره، دومی میگه جووون چ زنی حیف این زن تو این خونه میره براش قصر میخره

جدی چرا هیچکس به محیط زیست فکر نمیکنه 

شام که پیتزا بوده دیگه شستن استکان چای و ظرف میوه برا هشت نفر مگه چقدر خستگی داره 

هم بی احترامی به مهمونه هم ظلم به محیط زیست 

کاش دعوت نمیکرد راحت تر بود

حالا مال من برعکسه 

منو شوهرم برای پاگشا عروس و داماد رو بردیم مجتمع تفریحی و سرویس چای داشت غذا هم یه عالمه سیخ گوشت کباب بود با سالاد و ماست و نوشابه 

بعد اینا  ما رو دعوت کردن ما هم کادو بردیم وضعشونم خیلی خوبه قورمه سبزی درست کردع بود با گوشت گوسفند یخ زده خودش گفت گوشتا خیلی گرون شده اینا یخ زده هست کیلو فلان از فلان جا !!!غیر قابل خوردن من فقط برنج خالی خوردم از اونجایی که خیلی به این چیزا اهمیت نمیدم برام عجیب بود ولی بهش فکر نکردم بعد چند وقت دیدم شوهرم یواشکی داره به مامانش میگه فلانی ابروم رو جلو زنم  برد (از فامیلای شوهرم بود) ما اون جوری پذیرایی کردیم اون وقت اون ....