2777
2789
عنوان

خانمای باسیاست بیاین لطفا

127 بازدید | 26 پست

سلام عزیزا

نامزدم بالای سی سالشه منم ۲۰

بنظرتون الان بهش پیام بدم بگم عزیزم بیداری؟ من خوابم نمیبره ضایع نیست؟ نمیگه چقدر بیکاره🙁😂 اصلا چت نمی‌کنیم سرش خیلی شلوغ منم وقت ندارم 

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا آویزون نباش الان خسته نیس. خواب نیس مگه

ببینید روزا مشغول به کارم شب که میشه دلم طاقت نمیاره میخام پیام بدم چیکار کنم آویزون نباشم؟خودشون میان سمتمون؟

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
کلا آویزون نباش الان خسته نیس. خواب نیس مگه

آره درست میگی از صبح تازه الان وقت کرد آنلاین شده دیدم به شدت سرش شلوغ الآنم میدونم از بیکاری آنلاین نیست

چقدر مثل مایین ماهم چت نمی‌کنیم زیادالبته من دلم طاقت نمیاره میپرسم کجایی و خوابم نمیره تفاوت سنیمون ...

عزیزم تفاوت سنی شما عالیه من نامزدم دهه ۶۰ من ۸۰ 

ببینید روزا مشغول به کارم شب که میشه دلم طاقت نمیاره میخام پیام بدم چیکار کنم آویزون نباشم؟خودشون می ...

پیام عشقولانه بده از این پیام ها که حس خوب میده

ولی انتظار اینکه چت کنید تو خستگی جواب بده نه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
آره درست میگی از صبح تازه الان وقت کرد آنلاین شده دیدم به شدت سرش شلوغ الآنم میدونم از بیکاری آنلاین ...

مثه پارتنر من چقدر من سر این موضوع اذیت میشم ایشالا منم برم دانشگاه سرم شلوغ بشه

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
آره درست میگی از صبح تازه الان وقت کرد آنلاین شده دیدم به شدت سرش شلوغ الآنم میدونم از بیکاری آنلاین ...

مردها صبحها سرحالترن 

صبح پیام بده 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲