2777
2789
عنوان

استوپ وزنی

116 بازدید | 22 پست

سلام خانما

سه ماه و نیمه تو رژیمم اما فقط ۷ کیلو کم کردم

الان استوپ وزنی شدید خوردم چه کنمممم😭

ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚

من تو رژیم به ایتپ شدید میخوردم رژیم شوک دو روز دکتر خضری میگرفتم سرچ کن تو گوگل قشنگ بعد دو روز وزن کم کردنت دوباره میفته رو روال باید شوک بگیری فقط

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو رژیم به ایتپ شدید میخوردم رژیم شوک دو روز دکتر خضری میگرفتم سرچ کن تو گوگل قشنگ بعد دو روز وزن ...

میشه یه تو ضیح بدی؟🥹 چجوریه رژیمش؟؟

آفرین خوب کم کردی طبیعیه ادامه بده با ذوق اگه ورزش هم نمیکنی پیاده روی کن

واقعا؟🥹 احساس میکنم خیلی کمه برا این مدت

دکتر میرم اونم گفته باشگاه نرو فقط هرروز ۱ ساعت پیاده روی

اخه هرماه ۱ و صد اینا هزینه دکتر و قرص میکنم واسه همین خیلی ناراحتم حیف اونهمه پول

هرچی اب بخوری زوددتر و بهتر لاغر میشی. پوستت نمیوفته. من تحربه کاهش وزن ۴۰ کیلویی دارم

وای چقدر خوب کم کردین

تو چند مدت کم شد ؟

من الان خستم خیلی

دلم هله هوله و یعالمه سوخاری و پلوی زیاد میخواد😐

بعد حالا یک روز در ماه چیت هستم کلیم حالم بدمیشه و انگار دیگه نمیتونم پرخوری کنم

اما خب از رژیمم خستم

باز باید ۱۲ کیلو کم کنم...

واقعا؟🥹 احساس میکنم خیلی کمه برا این مدتدکتر میرم اونم گفته باشگاه نرو فقط هرروز ۱ ساعت پیاده رویاخ ...

واسه چی این همه هزینه دکتر میدی🙄 من خودم با کالری شماری ۴۰ دقیقه پیاده روی بیست کیلو کم کردم لزومی نداره آدم انقدر پول مفت بده کسی که وقتی خودش میتونه دکتر خودش باشه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
واسه چی این همه هزینه دکتر میدی🙄 من خودم با کالری شماری ۴۰ دقیقه پیاده روی بیست کیلو کم کردم لزومی ...

من ارادم ضعیفه و افت فشار و اینا خیلی اذیتم میکنه

دکتر دارو اینا میده یکم راحتترم