2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 60 پست

من دوتا دختر دارم 

دختر اولیم رو من بزرگ کردم دختر دومم رو دختر اولم داره بزرگ می‌کنه😅😅😅

اختلافشون سه سالو سه ماهه 

همش باهمن باهم بازی میکنن 

کلا بخوام جایی بزارمشون چون با همن هیچوقت بهانه نگرفتن بچه های پشت سر هم خیلی مزایا داره 

کمکی هم داری دیگه چی میخوای 

حتما بیار 

بزار بچه هات وقتی بزرگ میشن دلگرمی خواهر یا برادر داشته باشن تنها نباشن

من مخالف بچه دوم هستم در صورت فقر و بی پولی

ولی اگر شما توان مالی دارید برای بچه دوم خیلی هم خوبه بچه تنها گناه داره 

کاش همه مادر ها اینقدر توان مالی و روحی داشتن که چند تا بچه می آوردن خیلی هم خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کشور ما اصلا تمکن مالی مطرح نیست ..مگه هوای خوب با پول زیاد جبران میشه ؟ مگه بی آبی بی برقی بی گازی  ، آموزش و پرورش بد .، فرونشست .ووو....با پول جبران میشه ؟ مگه روان ما به عنوان یک والد تو این جامعه سالمه که بچه سالم تحویل بدیم ؟ بعدم بچه تا سن سه سال فقطو فقط احتیاج به مادر داره ...هیچ کسی جز مادر برای بچه زیر سه سال درفرزندپروری سالم تعریف نشده نه مادربزرگ نه همبازی نه خواهر برادر ...به امید بچه داری کردن مادر شوهر وفلانی وفلانی بچه دار شدن اشتباهه ....من خودم دو تا بچه دارم ان شاالله زندهو سلامت ولی به کسی میبینم میگم بچه دوم نیارید

امید آخرین چیزیست که میمیرد
اتفاقا بنظر من زیر سی بیاری عالی چون بدنت انرژیش بیشتر من اولی و دومی رو زیر سی آوردم خیلی بارداری ب ...

برای خانم شاغل تفاوت سنی کم خیلی سخته

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

من دوتا دختر دارم دختر اولیم رو من بزرگ کردم دختر دومم رو دختر اولم داره بزرگ می‌کنه😅😅😅اختلافشون ...

چقدد خوب مال من یه سال وپنج ماهشه چهار پایه میزاره زیر پاش میخواد ظرف بشوره 

حالا خواهرم که باردار بود میرف دس میزاش روشکم خالش میگفت جوجو وقتی که اسر کار میام میاد رو شکمم میگه جوجو 

من خودم دوتا خواهر وچهارتا بردار دارم همیشه هم پرانرژی وشادم شوهرم میگه میخام بچه هام عین تو باشن نه عین من بی حال وگوشه گیر واسه همین اصرار داره بچه بیاریم

تو کشور ما اصلا تمکن مالی مطرح نیست ..مگه هوای خوب با پول زیاد جبران میشه ؟ مگه بی آبی بی برقی بی گا ...

دقیقا حرفاتون درسته ولی

من نه میرم یک میام خونه پنج ساعتش خونه نیستم 

راجب مادر شوهرمم من نه ماه بارداریم پیشم بود قسم میخورم فقط ماه اول که نمیدونس باردارم حتی غذا هم نپختم 

کاملا استراحت مطلق تا شش ماهگی بچم کلا پیشم بود خو چرا به امید مادر شوهرم بچه نیارم البته من مادر شوهرم از قبل ازدواج با شوهرم صمیمی بودیم 

راجب اب وهوا واینا که موافقم واقعا ولی چه میشه کرد 

چقدد خوب مال من یه سال وپنج ماهشه چهار پایه میزاره زیر پاش میخواد ظرف بشوره حالا خواهرم که باردار بو ...

اخی عزیزم خدا حفظش کنه 

دختر منم ازین کارا میکرد چهار پایه میزاشت ابو باز میکرد  می‌گفت آب باسی(آب بازی)🤣🤣

الان دختر بزرگم هشت سالشه بخدا هر چی از مدرسه و پیش دبستانیشو  و کلاس زبان یاد میگیره میاد به خواهرش یاد میده کلا باهم مشغولن 

یچی دیگه ام هست شما شاغلی و بچه اولتون همیشه باید تنها تو خونه باشه حالا الان کوچیکه و مادر بزرگش مراقبشه به این فکر کنید که ده دوازده ساله بشه و دیگه مادر بزرگش نیاز نباشه مراقبت کنه ازش وقتی شما و همسرتون سر کار باشید اون تو خونه تنهاست ولی اگه خواهر یا برادر داشته باشه خیلی بهتر و دیگه تنها هم نیستن

دقیقا حرفاتون درسته ولیمن نه میرم یک میام خونه پنج ساعتش خونه نیستم راجب مادر شوهرمم من نه ماه باردا ...

مادر شوهر تا آخر عمر مواظب بچه شما نیست ...شش ماه عمر بچه داری در مقابل هفتاد هشتاد سال عمر انسان چند دقیقه حساب میشه ...بعدم بچه به مادر شوهر نیاز نداره...به والدین خوب و با حوصله و سلامت روان و مالی قدرتمند نیاز داره ...من دخترم کلاس موسیقی می‌رفت دوره ارف ...دوره تموم شد استعداد یابی و علاقه آموزشگاه برای تشخیص ساز گفتن چون پیانو دوست داره انتخاب خوبی هم براش هست چون استعدادش هم داره اما رفتم پیانو بخرم گفت یه ساز معمولی برای دو سال هم فقط جوابه بعد باید دوباره ساز رو آپدیت کنی باید هشتاد ملیون ساز می‌خریدم برای دو سال ....خوب من نتونستم دخترمو بزارم پیانو ...هنوزم میگه چرا منو نزاشتی پیانو ومن هیچ پاسخی ندارم ...الان چهار ترم شنا گذاشتمش پونزده ملیون موندم برای بچه دومم میتونم این هزینه ها رو بکنم یا نه طفلی رو

مالی فقط خورد و خوراک و لباس نیست بچه به آموزش و مهارت نیاز داره تا سالهای بعد خودش از پس زندگیش بربیاد ..

امید آخرین چیزیست که میمیرد
انشاالله میشی.یعنی مشکل داشتین که نشد زایمان اولت سز بودی یا طبیعی

سزارین بودم

عکس رنگی گرفتم مشکلی نداشتم

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!