2777
2789
عنوان

لاین های ارایشگری کدوم بهتره

100 بازدید | 16 پست

سلام بچها 

بین مژه و میکاپ موندم 🙂🥲

بنظرتون کدوم پر در امد تره 

ناخن چی؟؟ تا بیست یا ۲۵ میلیون میتونم هزینه کنم بیشتر میشه؟؟

خواهش میکنم راهنمایی کنید

یا برم دوره های کافی شاپ ببینم برم تو کافی شاپا کار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میکاپ صد درصد درآمد بیشتری داره ولی هزینه کلاس و مواد هم بالاست .

مژه هم خوبه همیشه مشتری هست درآمدش کمتره هزینه یادگیری هم خوبه 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

والا من رفتم یادگرفتم مژه رو خیلیییی راحت درعین حال پر سود بود فقط من مشکل دارم نمیتونم گردنم همش پایین نگه دارم کارنکردم

فرض کن پلت مژه میگیری برا چند نفر میرسه از هر نفرم خداقل ۶۰۰میگیرن

+خدایاشکرت🤍

میکاپ صد درصد درآمد بیشتری داره ولی هزینه کلاس و مواد هم بالاست .مژه هم خوبه همیشه مشتری هست درآمدش ...

خودم عاااشق میکاپم 

اما میترسم نسبت ب هزینه ای ک میکنم مشتری نداشته باشم🤕

خودم عاااشق میکاپم اما میترسم نسبت ب هزینه ای ک میکنم مشتری نداشته باشم🤕

مشتری زیاد هستش ولی هزینه یادگیری و مواد بالاست عزیزم 

پول کلاس هر جا متفاوته 

ولی پول مواد خوب قطعا بالای ۲۵ _۳۰ تومن میشه .

همون مژه برو هزینه کمتره و مشتری هم زیاده قیمتا هم بهتره

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

[وای چقدز حیییفچند وقت توی این لاین بودین؟چقدر هزینه کردین درامد تقریبیتون چقدر بود؟

عشقم من کار نکردم

هزینه با اموزش تقریبا ده به بالا شد ولی برای الان نیست الان شاید ۱۵تومن ایناشه ، پلت و چسب مژه و پنس و براش و پنت اینات خیلی در نمیاد اگه یسری چیزای جینگول پینگول و اضافه رو نگیری ولی سود داره این پلتا چندتا مشتری میده الان کلاسیك ۶۰۰ والیوم ۸۰۰.۹۰۰به بالا ولی خب مهم اینه علاقه داشته باشی من بدم نمیومد دوس داشتم ولی سختم بود یجا هم نمیتونم بشینم گردنمم اذیته همیشه 

+خدایاشکرت🤍

مرسی فداتشمنظرت راجب ناخن چیهتو این لاین نظری داری

ناخن خیلی خوبه اگه با بوی مواد مشکلی نداری .

مشتری هم همیشه داره دوره هاشم گرون نیست ‌.