2777
2789

بچه ها امروز عصر زن همسایه شون برای یکی از اشناهاشون منو خواستگاری کرده 

از شرایط پسره بگمم یه کار آزاد پر درآمد داره ماشین پژو داره خونه مستاجره ( یتیم هستن پدر مادرش فوت کردن) 

از لحاظ قیافه اینا خیلی خوشکلهه 

بگو

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و میگه تا ۳ سال دیگه رسما هیچ کاری نمیتونم بکنم🥺

پس مونده به خودت این کار ریسک داره یا باید از دلت بگذری  یا بمونی به پاش که ممکنه تو این سه سال کلی اتفاق بیوفته برسی نرسی ...ولی تضمین نیست دیگه بعد سه سال خواستگار مناسب بیاد شایدم بهترش بیاد در هر صورت ریسک داره 

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
بنظرت خودت خوبه؟اگه قرار بود آدم تو قلبت واقعا خوب باشه به خواستگار فکر نمیکردی با منطق جلو برو

وواقعا دوتاشون از لحاظ قیافه اینا خیلی خوشکلن یا حتی بگم سرترن

و حتی اخلاق همم ولی اونیکه دوسش دارم هنوز شرایطش جور نیست و خانوادم بم فشار اوردن وای خیلی پسر خوبیهه قبول کن حداقل بیان

ان شاالله که هرتصمیمی بگیری خوشبخت بشی....فقط خواهشا اگر با عقل تصمیم گرفتی دیگه اون قبلی رو کااااامل بیخیال شو...بعدم اون نفری که دوسش داری مطمئنی بعد از سه سال پای حرفش میمونه؟ 

ان شاالله که هرتصمیمی بگیری خوشبخت بشی....فقط خواهشا اگر با عقل تصمیم گرفتی دیگه اون قبلی رو کااااام ...

فداتشم مرسی

اون پسره اره دوسم داره ولی خب هر اتفاقی ممکنه بیفته میترسم نیاد و بزنه زیر حرفش