2777
2789

خونشون رفتیم شیرینی و فالوده طالبی و بستنی دادن

بعد تخمه و آجیل گزاشتن 

شام مرغ بریونی و مخلفاتش و قورمه فود

دسر عربی بود و پودینگ و کیک زعفرونی خامه کشی با چای 

ما میخایم چلو گوشت و چلو مرغ و مخلفاتش و اسنک 

برای پذیرایی شیرینی خامه ای +چایی +اجیل

برا بعد شامم یه مدل دسر و چایی 

نمیدونم چیکار کنم حس میکنم کمههه

شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلییی اخه کی ۳ مدل دسر میدهه😭

اسی می‌خواستم بگم که شاید یکیش توانشو نداشته باشه که هم پای این خانم بره و همپای این خانم مهمونی بده گفتم به دل می‌گیری نگفتم ولی حالا که دیدم دل خودت خونه گفتم به نظر من هر چقدم بالا بگیری هم خودت آسیب می‌بینی همم همیشه یک کم و کسری طرف پیدا می‌کنه

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

اسی می‌خواستم بگم که شاید یکیش توانشو نداشته باشه که هم پای این خانم بره و همپای این خانم مهمونی بده ...

توانش که هیچی 

ولی میدونی اون خانومه ۲۰ ساله کارش دسر و شیرینی

من خودمم و مامانم بلد نیست

منم تازه یه مدل دسر آماده یاد گرفتم اينم تازه چقدر باید پاش استرس بکشم تا در بیاد🥲🥲

ولی خب فست فودی غذایی هز چی‌بگی بلدم🫡

شد

توانش که هیچی ولی میدونی اون خانومه ۲۰ ساله کارش دسر و شیرینیمن خودمم و مامانم بلد نیستمنم تازه یه م ...

ببین طرف چیزی رو درست کرده که بلده کارشه تو هم چیزی رو درست کن که بلده کارشی اصلاً رودرواسی نکنیا چیزی رو درست کن که بلدی تموم شد و رفت منم فردا مهمونی دارم برات دسر می‌خوام توی خربزه دسر بریزم یعنی ژله بریزم خربزه دسر درست کنم نمی‌دونم دیدی یا نه کیک درست می‌کنم با شربت تموم شد و رفت این شد کل پذیرایی من

ببین طرف چیزی رو درست کرده که بلده کارشه تو هم چیزی رو درست کن که بلده کارشی اصلاً رودرواسی نکنیا چی ...

چه خوب آره دیدم خیلی خوب میشه

من‌کیک بلدم‌ولی میگم‌یهو در نیاد مهمونی اولم هست اصلا حوصلشو ندارم خانوادم گفتن شیرینی تر میگیریم کنارش به جز چایی میخاستم فالوده بزارم گفتم دوتا شیرینی باهم میزنه

شد

چه خوب آره دیدم خیلی خوب میشهمن‌کیک بلدم‌ولی میگم‌یهو در نیاد مهمونی اولم هست اصلا حوصلشو ندارم خانو ...

ببین سعی کن چیزایی که طرف برات تو مهمونیش گذاشته از اونا اصلاً استفاده نکنی اصلاً خب چایی که تو همه موارد هست ولی خب به جز چایی دیگه هیچیشو استفاده نکن اون موقع میره میگه هیچی بلد نبود هرچی که من گذاشته بودم جلوش همونو گذاشت جلوی من