2777
2789

سلام دوستان من خیلی وقته توی خودم میریزم ولی حس میکنم دارم روانی میشم 

میخوام امروز براتون تعریف کنم ببینید مشکل از منه یا این دختره (مثلا رفیق) 

موضوع از این قراره که من شهر خودم دانشگاه نمیرم و با دختری هم اتاق و هم خونه شدم که واقعا رفتارش عجیبه 

حالا میخوام بدونم مشکل از منه یا اون 

گاهی میگم نکنه من کاری کردم که این رفتار رو داره؟؟ 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی از رفتارهاش رو براتون میگم ببینید عجیبه یا نه 

نمیدونم من مشکل دارم یا اون 🤦🏻‍♀️

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
چ کاری میکنه

مثلا من امتحان رو خوب داده بودم باهام قهر کرده بود حرف نمیزد باهام کلا تو خودش بود اخماش توی هم 

اون امتحان داره همیشه بهش میگم انشالله قبول‌ میشی یا کلی آرزوی خوب

اما اون تا فهمید من امتحان رو قبول نمیشم از خوشحالی میرقصید آهنگ گوش میداد 😑

نمیدونم من حساس شدم یا منظور داره؟؟ 

خیییلی رفتار عجیب داره حالا میگم یکی یکی 

من با یه آقایی از راه دور در ارتباط بودم همیشه میگفت وای من خیلی بدم میاد از رابطه لانگ و دور 

الان که خیلی وقته با اون آقا از هم جدا شدیم میگه 

خوبه من برم رابطه راه دور داشته باشم از یه جای خوب 🤦🏻‍♀️

مثلا من امتحان رو خوب داده بودم باهام قهر کرده بود حرف نمیزد باهام کلا تو خودش بود اخماش توی هم اون ...

شما براش آرزوی خوب نکن ولش کن حوصله داری،و بعد چرا حرکاتش برات مهمه ،ببین تو زندگی یاد بگیر آنقدر ب اطرافیانت بیش از حد که لایق هستن توجه نکن ،خونوادت ک نیست عزیزم .بتونی جدا شدی خوب میشه اما هر کی ی مدلیه اینو بدون

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

خب

یه بار یه آقا از من خوشش میومد خیلی به دلم نبود 

بهم گفت خیلی توی قیافه نباش یهو میره با یه خوشگل بهت خیانت میکنه 😑ینی مستقیم داشت میگفت زشتی 😑

جالب اینه خودش روی خوشگلترین پسرای دانشگاه کراش میزنه 

بهش گفتم به قول خودت با خیلی خوشگل بری با خوشگل بهت خیانت میکنه 

گفت آخه باید در حدم باشه 😐اینا در حدم نیستن 

شما براش آرزوی خوب نکن ولش کن حوصله داری،و بعد چرا حرکاتش برات مهمه ،ببین تو زندگی یاد بگیر آنقدر ب ...

خییییلی رو داره داشت درباره یه دختره که باهاش بحث کرده بود حرف می‌زد جلوی من میگه وای من اینقدر دوستام خوب بودن همشون آرزوی موفقیت من رو داشتن و حسودم نبودن و جالب اینه داشت درباره دختر خالش حرف می‌زد که حسوده و هر خصوصیتی ک از اون میگفت من بارها توی خودش دیدم🤦🏻‍♀️

شما براش آرزوی خوب نکن ولش کن حوصله داری،و بعد چرا حرکاتش برات مهمه ،ببین تو زندگی یاد بگیر آنقدر ب ...

خییییلی رو داره داشت درباره یه دختره که باهاش بحث کرده بود حرف می‌زد جلوی من میگه وای من اینقدر دوستام خوب بودن همشون آرزوی موفقیت من رو داشتن و حسودم نبودن و جالب اینه داشت درباره دختر خالش حرف می‌زد که حسوده و هر خصوصیتی ک از اون میگفت من بارها توی خودش دیدم🤦🏻‍♀️