2777
2789

کل خانواده پدری رو گذاشتم کنار آرامش اعصاب وارد زندگیم شد فضولای از دماغ فیل افتاده ها

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم نباید از اونور بوم بیفته.اگر آسیب میزنن که مهم‌نباشه برات.ولی اگر گاهی دلخوری و اختلاف نظره بیشتر گذشت کن.مثلا من چند تا خانواده هم ضرر مالی میزدن بهمون هم‌بی احترامی میکردن هم دخالت.گذاشتم کنار.ولی خوب کسایی هم‌هستن که دلخور میشم این طبیعیه حتما منم مشکل دارم 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

پس چرا همش بغضیم

من خوشحالم که ادمای بیخود رو نزدیک خودم نگه نداشتم

اگه بغض داری باید برای خوشحال کردن خودت تلاش کنی

خوشحالی با رفت و امد با ادمای سمی بدست نمیاد

خوشحالی باید از درونت باشه

خودت برای خودت باید کافی بشی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
پس چرا همش بغضیم

چون وقت خالیت فعالیت مفیدی نداری احتمالا.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من خوشحالم که ادمای بیخود رو نزدیک خودم نگه نداشتماگه بغض داری باید برای خوشحال کردن خودت تلاش کنیخو ...

از صب تا شب دا م به حرفاشون کاراشون فک میکنم حتی یک لحظه از جلو چشمم نمیرن مدام تو فکرم دارم باهاشون میجنگم احساس فشار میکنم رو سینم. تپش قلب دارم استرس دارم حالم خوب نیست حس افسردگی دا م

چقد گوشت تلخ
درسته الان شدم یک ادم تنهاااا

منم تنهام.ولی برام‌مهم‌نیست.انقد تو این رفت و امدا آسیب روحی دیدم که الان هزار تا آسیب روحی دارم‌ایترس شدید.آدم مثل کش میمونه زیادی تحت فشار باشه میپکه.من همون پکیده هستم که الان دارم بازسازی میشم

از صب تا شب دا م به حرفاشون کاراشون فک میکنم حتی یک لحظه از جلو چشمم نمیرن مدام تو فکرم دارم باهاشون ...

میتونی بری مشاوره؟مدیتیشن کن.فعالیت کن.حداقل درمورد نشخوارای فکری مطالعه کن.کمکت میکنه