2777
2789
عنوان

قیمت غربالگری اول نسل امید

| مشاهده متن کامل بحث + 9152 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جفت غربالگریام نسل امید بود. شلوغ هست ولی ارزشش رو داره چون واقعا زمان میزارن. من غربالگری اولم دکترشو راصی نبودم یعنی معمولی بود. اما واس غربالگری دومم خانم دکتر فرزین بودن. فوق العاده بودن خیییییییلی خوب توصیح دادن با کلی انرژی مثبت. هزینه ش م ۴۶۰ هست هردو غربالگری. البته من برای غربال دوم دکتر آزمایش ننوشت و فقط سونو بود. من پیشنهادم نسل امیده با تمام علافی که داره 

من جفت غربالگریام نسل امید بود. شلوغ هست ولی ارزشش رو داره چون واقعا زمان میزارن. من غربالگری اولم د ...

۴۶۰ مرحله اول ؟ چقدر گرون شده 😶

صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند 
فرزانه فریورو سرچیدم ...انگار خوبه فقط ازمایش خون و باید جای دیگه برم

برو مسعود 

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴

اگه بیمه برات مهمه من شنیدم سونپ گرافی ارین بیمه رو قبول میکنه حتی تامین اجتماعی

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴
اگه بیمه برات مهمه من شنیدم سونپ گرافی ارین بیمه رو قبول میکنه حتی تامین اجتماعی

یعنی دستور پزشک و نتیجه ازمایش رو ببری بیمه تکمیلی قبول نمیکنه 🤔تا حالا که سونو ها و ازمایشامو شرکت قبول کرده چرا غربالگریو قبول نکنه 

یعنی دستور پزشک و نتیجه ازمایش رو ببری بیمه تکمیلی قبول نمیکنه 🤔تا حالا که سونو ها و ازمایشامو شرکت ...

من هنوز نبردم مدارکمو بیمه تکمیلی انقدر که بعدش گ فتار شدم .اما احتمال بیمه تکپیلی قبول کنه

من هنوز نبردم مدارکمو بیمه تکمیلی انقدر که بعدش گ فتار شدم .اما احتمال بیمه تکپیلی قبول کنه

زودتر ببر .... زمانشم مهمه ... اینا همش منتظرن بامبول کنن 🤣