ی حس بدی دارم نسبت به رنگهای دیگ خوو ساتن زشت میشه بنظرم
چون تلقین کردی ضمیر ناخودآگاهتم فقط فکر میکنه همین رنگ و لباس زیباست خواهر شوهر منم روز عروسیم رفت جنگ به پا کرد که بهار رفته ۲۰ خرج آرایشگاه داده منم همینقدر باید بدم که مثل عروس بشم رفت همینقدر خرج کرد زشتم شد کلا بعدا خودش اومد گفت زشت شدم ولی من بهش گفتم قشنگ شدی ولی اون خیلی بد ذاته دوسال ازم کوچیکتره انگار دشمنه تو و زنداداشتم یکسال در واقع این دوسال و یکسال مهم نیست انگار همسنید تو خوب باش و خانم وقتی خودت زیبا باشی همه چی بهت میاد نذار کینه بشه این موضوع الکی
برای من اصلا مهم نبودهر کی دوست داشت سفید بپوشه یا اصلا لبلسش تور داشته باشه یا پف داشته باشه یا از ...
دقیقا منم اصلا برام مهم نبود ولی خواهر شوهرم فقط نگاه میکرد کدوم آرایشگاه میرم که اونم بیاد چی میپوشم آدم رو رفتاراش حساس و فشاری میکرد دقیقا چه اهمیت داره که از تو خوشگلتر هم باشه یا ن
حرصش میگیره تو چرا آرایشگاه بهتر تایم گرفتیگفتم خب توقع نداری برم سر کوچه ؟
دقیقا بگو باید جلو تر به فکر میبودی به من چه هر جا دلت میخواد برو
من خیلی دوست داشتم با خواهر شوهرم مثل دوست و رفیق باشم ولی یه تقلید کار عقده ای هست کپی تمام لباسام نگاه میکنه میره میخره آدم عجیبیه حتی بهش محبت کنی بلد نیست لبخند بزنه طلبکار
خخخ واقعا اینجوری گفته ؟! مگه میشه نرن آرایشگاه که خانم زیبا به نظر بیاد
اسی نوشته اینطوری گفته . من دوماه دیگه عروسیمه دارم خواهش میکنم تورو خدا برید آرایشگاه نوبت بگیرین ازالان لباس خوشکل بخرید باید بدرخشیدا 🤭 حتی کسی لباس عروسم بپوشه معتقدم چقدر خوشحال بوده ک بخاطر جشن من همچین لباسی گرفته. از الانم گفتم بچه هارو توجشن من آزاد بذارین دس ازسرشون بردارین
بنظرم سرخابی یا صورتیه این کار فوق العاده میشه. ولی کلا مدلش برای عروسی داداش مناسب نیست بنظرم یه پ ...
حالا مشکی هم نه کالباسی صورتی کم رنگ خیلی شیکه من یه چیزی تو مایه های گلبهی صورتی و کالباسی گرفتم خیلی شیک بود عروسی خواهرم بعد خواهر شوهر خواهرم از حسادت مرد که چرا لباسش پف داره ابجیم گفته چه اشکال داره من حساس نیستم تو حساسی از این میسوخت که لباس گرون قیمت گرفتم