بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا مثلا 2، 3نفر زیباتر از عروس باشن نباید خوشگل کنن خودشون رو یه وقت عروس ناراحت نشه؟
اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را بهدست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغالتحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، بهعنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او بهطور مستقل از دادههای رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنبالهدار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستارهشناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.
من عروسیم نزدیکه کسی لباس کوتاه سفید بپوشه بنظرم اوکیه مشکلی ندارهاما شما که نباید لج کنی عروسیشه دی ...
رنگ خواهر شوهری مشکیه🤭😂 خودم در آینده خواهر شوهر میشم نمیدونم چه حسی داداشم کوچیکه ولی یه دونه خواهر شوهر دارم خیلی مزخرفه امیدوارم اینجوری نشم
اسی جان شما بخاطر دلش لج نکن سفید نپوش زشته دوست خودم لباس عروسکی سفید کوتاه پوشیده کل مهمونا پشتش حرف زدن حالا عروسی خواهرم بود من عروسی خواهرم گلبهی پوشیدم و حتی پف داره خیلی رنگ شبکیه صورتی کم رنگ دخترونس
حسادت موج میزنه هم از سمت عروس هم خودت🤣 من با عقل شعور خودم تو هیچ عروسی سفید نمیپوشم بنظر منم زنندهس برای بچهها نه اما وقتی بزرگسال سفید میپوشه خوشم نمیاد مخصوصا بلند
«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))
خوو من رنگ مورد علاقمه بعدشم ی دونه داداش دارم ک بخام برم مراسمش
برای من اصلا مهم نبود
هر کی دوست داشت سفید بپوشه یا اصلا لبلسش تور داشته باشه یا پف داشته باشه یا از من خوشگلتر باشه چه ربطی داره واقعا ادم باید اعتماد به نفس و شخصیت داشته باشه
عروس اون شب عروسه دیگه کاملا مشخصه
بعصی از عروسها عقده دارن
اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را بهدست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغالتحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، بهعنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او بهطور مستقل از دادههای رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنبالهدار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستارهشناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.