2777
2789
عنوان

خیلی اشفتم ام یه مدته خیلی زیاد😑

71 بازدید | 6 پست

تا رو کاغذ مینویسم اروم میشم

ولی بعضی موقعه ها انقدر میره تو مخم و ننیدونم چی کنم

تموم داستان هم اینه از وقتی یه هم اتاقی عوضی اومده واقعا داره اکیپ مارو به گند میکشه

خستم کرده ، شدیم ۳ گروه ، خیلی بده خیلی

گاهی حس بد میگیرم واقعا ناراحت میشم که اون اکبپ اینجور پاشیده شده و داره میشه

نمیدونم چی بگم ولی به حرفاتون احتیاج دارم❤️

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

برات مهم نباشه خودت مهمتری

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

برات مهم نباشه خودت مهمتری

از رابطه خیلی خوبی که داشتیم و بخاطر یه ادم هرزه بخم خوزده واقعا گرفته حالم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ادم سمی وارد جایی میشه

یعنی چی؟؟؟

از رابطه خیلی خوبی که داشتیم و بخاطر یه ادم هرزه بخم خوزده واقعا گرفته حالم

بله میدونم چی میگی ولی یادت نره مهمترهم هست خودت ،،دانشجویی

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بله میدونم چی میگی ولی یادت نره مهمترهم هست خودت ،،دانشجویی

اره دانشجو هستم