2777
2789

دیشب خسته بودم تا ۲ونیم بچه گریه میکرد رفتم به همسرم گفتم بچه هلاک شد یکم بگیرش اروم شه یه ربع نگه داشت غرغر کرد منم چیزی نگفتم اصلا حرفی نزدم انقدددد غرغر کرد مشغول شیر دوشیدن بودم چون بچه داشت گریه میکرد گفتم راحت بخوره.سینم زخم هم بود و انگشتام درد گرفت زحمت کشیدم شوهرم از دستم کشید رفت ریخت تو ظرفشویی.منم عصابم خورد شد یه دونه زدم گوشش چون به سختی دوشیدم.بعد میخواست بچه رو بگیره ببر خونه مامانش گفتم اونو دادگاه تعیین میکنه بعد رفت امروز هم بچه پوشک نداشت به بابام گفتم.امروز تعطیل بود و تولدمم هم هست اما به روی خودش نیورد یه تبریک بگه.به نظرتون چیکار کنم؟

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم برای همجنسای خودم م خشمشون برای زنشونه  کاش ی ا بود همه اینا رو ب من میدادن چند روز ی جور تربیتشون میکردم تا بدونن  فقط با احترام و زبان خوش میشه هر کاری کرد  تولدتونم خیلی مبارک باشه شادکامی  در انتظارتونه انشا ا...

دکتر رفتی به خاطر عفونت سینه ات؟ اینها مهمتره تا تولدت😁

من نبودم عزیزدلم

دکتر رفتی به خاطر عفونت سینه ات؟ اینها مهمتره تا تولدت😁

من نبودم عزیزدلم

باید به همسرت می گفتی. دعوا یه چیزه. نیازهای بچه و خودت چیز دیگه!!

اگه زنگ میزدم کلا جواب نمیداد واسه همین میدونستم گفتم خودمو کوچیک نکنم

سینه ات زخمه فکر کنم عفونت کرده!

نه با شیر دوش دوشیدم زخم شده پماد شقاق سینه میزنم که خوب شه

متاسفم برای همجنسای خودم م خشمشون برای زنشونه کاش ی ا بود همه اینا رو ب من میدادن چند روز ی جور ترب ...

مرسی خیلی ممنون

اگه زنگ میزدم کلا جواب نمیداد واسه همین میدونستم گفتم خودمو کوچیک نکنم

حتی اگه می دونید هم زنگ بزنید.  عداب وجدان بدهید و دست برتر داشته باشید.  

حتی به پدرشوهرتون زنگ بزنید تا طرفدار شما بشن.  اما در مورد سیلی نگید!  هرچند کسی که غدای بچه رو بریزه دور...