دیشب خسته بودم تا ۲ونیم بچه گریه میکرد رفتم به همسرم گفتم بچه هلاک شد یکم بگیرش اروم شه یه ربع نگه داشت غرغر کرد منم چیزی نگفتم اصلا حرفی نزدم انقدددد غرغر کرد مشغول شیر دوشیدن بودم چون بچه داشت گریه میکرد گفتم راحت بخوره.سینم زخم هم بود و انگشتام درد گرفت زحمت کشیدم شوهرم از دستم کشید رفت ریخت تو ظرفشویی.منم عصابم خورد شد یه دونه زدم گوشش چون به سختی دوشیدم.بعد میخواست بچه رو بگیره ببر خونه مامانش گفتم اونو دادگاه تعیین میکنه بعد رفت امروز هم بچه پوشک نداشت به بابام گفتم.امروز تعطیل بود و تولدمم هم هست اما به روی خودش نیورد یه تبریک بگه.به نظرتون چیکار کنم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
متاسفم برای همجنسای خودم م خشمشون برای زنشونه کاش ی ا بود همه اینا رو ب من میدادن چند روز ی جور تربیتشون میکردم تا بدونن فقط با احترام و زبان خوش میشه هر کاری کرد تولدتونم خیلی مبارک باشه شادکامی در انتظارتونه انشا ا...