2777
2789
عنوان

مهریه

117 بازدید | 14 پست

سلام میخوام ازهمسرم جداشم رفتم محضری ک عقد کردم درخواست مهریمو دادم بردم اداره اسناد و املاک اونجایکارایی کرد و بعدم دوتا پیام اومد واسم ...گفتن سه شنبه بیا تا ماشینشو توقیف بزنیم نفروشه...سند ماشین پیش منه و چپ و راست میگن سندوبده ...میخوام بدونم اگه سندو بدم میتونه انتقال بده به کسی؟یا چون درخواست مهریه دادم نمیتونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقیف کن شنبه بعد بده بگو نمیدونم کجا گذاشتم 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
اخه اینو نمیدونم زدن یا نزدن...فقط دوتا پیام از دفتر اسناد کشور فرستادن واسم ک شماره پرونده با فلان ...

پرونده اجرایی به شماره مکانیزه فلان در تاریخ 1403/06/13 در  اداره اجرای اسناد ذمه کرج تشکیل شد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور