دوماهه اومدم قهر و رو تصمیم طلاق خیلی جدیم یه دختر سه ساله دارم و مشکلم با شوهرم اینه ک خیلی محدودم میکنه و نمیذاره من هیچ پیشرفتی تو زندگیم داشته باشم از تنها بیرون رفتن بگیر تا سر کار رفتن و مستقل شدن.من تحمل این مسائل برام خیلی سخته ولی میگم نکنه من بخاطر خواسته های خودم دارم درحق دخترم ظلم میکنم؟آخه با باباش خیلی رابطه خوبی داره و این خیلی اذیتم میکنه الان قشنگ انگار تو برزخم.شوهرمم میگه برگرد ولی من تو اخلاقم تغییری ایجاد نمیدم
برای دخترت نمونه یک زن کامل و محکم شوهزار بار بشینی به بچه بگی عزیزم مسواک بزن نمیزنهتا وقتی الگوهاش ...
خونه اجاره کردم خانوادم وسایلاشونو آوردن اینجا و باهم زندگی میکنیم و تحت فشار و زور پدرمم ک حتی بیرون رفتنمم کوفتم میکنه و نمیذاره برم سرکار ولی اگه جدابشم به شدت باهاشون برخورد میکنم نمیتونم دیگه این چیزارو تحمل کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم ببین اگر میتونه پدر خوبی باشه طلاق نگیر ، میدونم خودتو باید برای بچه ت فدا کنی با این کار ، تاپیک اول منو بخون ، با اینکه شرایط خونمون خیلی بد تر از شماست فکر کنم ولی اگر تو بچگی مامان بابام جدا میشدن بنظر خودم نابود میشم ، واسه طلاق هیچوقت دیر نیست اما ممکنه بچه ت آسیب جدی ببینه ، ببین میتونی خودت و جوونی ت رو فدای بچه ت کنی ؟؟؟ خیلی کار سختی هست البته
اسی آخه خانواده ی خودتم یه جور دیگه زور میگن، برگردی با اونا هم باید بجنگی. عوض این کار با شوهرت بجنگ. جنگ که نه، یه جوری که راضیش کنی. یه کم تو کوتاه بیا یه کم اون
عزیزم میشه بگی مشکلات حادی که تو خونه مشترک و ازدواجت داری چیه که باعث شده باوجود اینکه مث خودم پشتیبان و حامی و پس انداز و درآمدی نداری ولی بازم بخوای طلاق بگیری با تو این شرایط با یه کوچولو ۳ساله ؟ شاید شما واضح ب کاربرا نگفتی و یادت رفته تایپ کنی عزیزم یه سری چیزا رو تا درک و راهنمایی دقیق بشی ؛ مثلا شاید منظورت اینه همسرت یه مرد پولدار اما خسیس و یا دست دلباز اما فقیرِ؟ و یا اینکه از هیکل و چهره ش و قدش میترسید و از شب بعد ازدواج دیدیدش؟ یا خیانت کاره یا دست بزن ناخودآگاه داره؟ و یا بددهن و تحقیر کننده و بی محبته درکل و سرد؟ و و و .