دوماهه اومدم قهر و رو تصمیم طلاق خیلی جدیم یه دختر سه ساله دارم و مشکلم با شوهرم اینه ک خیلی محدودم میکنه و نمیذاره من هیچ پیشرفتی تو زندگیم داشته باشم از تنها بیرون رفتن بگیر تا سر کار رفتن و مستقل شدن.من تحمل این مسائل برام خیلی سخته ولی میگم نکنه من بخاطر خواسته های خودم دارم درحق دخترم ظلم میکنم؟آخه با باباش خیلی رابطه خوبی داره و این خیلی اذیتم میکنه الان قشنگ انگار تو برزخم.شوهرمم میگه برگرد ولی من تو اخلاقم تغییری ایجاد نمیدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببینید خواهر منم تقریبا شرایط شما رو داشت ولی همسرشو دوست داشت . الان خواهر شوهرم خیلی نسبت به قبل بهتر شده . خواهرم صبر کرد . الان خدا رو شکر زندگی خوبی دارن .
شما اگه میبینید همسرتون نسبت بع گذشته بهتر شده شما هم بخاطر دخترتون کمکش کنید تو بهتر شد زندگیتون