2777
2789
عنوان

طلاق با بچه چقد سخته بین دوراهی بزرگی گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2358 بازدید | 128 پست
الهی بگردم امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره قشنگم.لطفا قدر پدرتو بدون.نه واقعا هیچوقت نمی‌ذارم بخاطر ...

مرسی قشنگم انشالا مشکلتون به خوبی حل بشه چشمم تنها چیزی که توی زندگیم دارم همونه😊

با این حس که از چشمم افتاده چیکار کنم؟

من حالت رو میفهمم چون خودمم همین حس رو تو زندگیم دارم 

واقعا زندگی سخت میشه 

وقتی تو زندگی عشق و محبت و دوست داشتن رو لمس نکنی هر روزش برات عذابه 

و یه بچه مادر افسرده و غمگین نیاز نداره 

بچه یه مادر شاد و سرزنده میخواد 

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفات خیلی به دلم نشست مرسی. کاش از پسش بربیام

من حس میکنم برمیایی 

ولی کاملا منطقی و چندجانبه فکراتو کن 

میدونم چقد سخته 

من حالت رو میفهمم چون خودمم همین حس رو تو زندگیم دارم واقعا زندگی سخت میشه وقتی تو زندگی عشق و محبت ...

خیلی سخته واقعا امیدوارم خدا خودش راه درست رو به هردومون نشون بده

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
۶ ساله ازدواج کردیم

ببینید خواهر منم تقریبا شرایط شما رو داشت ولی همسرشو دوست داشت . الان خواهر شوهرم خیلی نسبت به قبل بهتر شده . خواهرم صبر کرد . الان خدا رو شکر زندگی خوبی دارن . 

شما اگه می‌بینید همسرتون نسبت بع گذشته بهتر شده شما هم بخاطر دخترتون کمکش کنید تو بهتر شد زندگیتون 

شوهرم با اینکه یه زن آزاد داشته باشه نمیتونه کنار بیاد باورت میشه حتی تا الان نذاشته من یه هنر ساده ...

خیلی عجیبه که هنوزم همچین مردایی پیدا میشن آخه چقدر زنو محدود میکنید می ترسید در بره ؟ اینجوری که بیشتر فراریش می دید , فیلم دو زن رو دیدی ؟

[QUOTE=352596404]خیلی سخته واقعا امیدوارم خدا خودش راه درست رو به هردومون نشون بده[/QUOTE

امیدوارم بهترین مسیر زندگیت انتخاب کنی و  اونطور که دوست داری و موفق میشی و بخودت و درون خودت افتخار میکنی اتفاق بیوفته 

خیلی عجیبه که هنوزم همچین مردایی پیدا میشن آخه چقدر زنو محدود میکنید می ترسید در بره ؟ اینجوری که بی ...

متاسفانه هنوزم وجود دارن.نه ندیدم چطور مگه؟

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood

اول از همه یه مشاوره خوب

بعدشم زندگی مشترک اسمش روشه مستقل یعنی چی

خوب هرکسی یه شرایطی داره همه که مثل هم نیستن

اگه همسرت برات کم میزاره صحبت کنید 

اگه کلا مشکل داشته از قبل چرا بچه دار شدین 

خواهشاً بخاطر حرف دیگران آینده بچتو خراب نکن