2777
2789
عنوان

طلاق با بچه چقد سخته بین دوراهی بزرگی گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2356 بازدید | 128 پست
چرا بچه رو بده به شوهرش بچه سه ساله مادر می خواد

چون گفته بچه به پدر رابطه خوبی داره. 

زنی که نه شغل داره نه پس انداز خودشم میخواد برگرده به خونه پدرش، چرا بچه رو آواره خونه پدربزرگ کنه؟ بچه همون تو خونه خودشون با پدرش بمونه آسیبش کمتره

چون گفته بچه به پدر رابطه خوبی داره. زنی که نه شغل داره نه پس انداز خودشم میخواد برگرده به خونه پدرش ...

خب پدرا معمولا خودشون که نمی تونن نگه دارن می ذارن پیش مادربزرگ یا عمه ، خب مادر ببره که بهتره نفقه اش رو هم از پدرش بگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید ولی خیلی اشتباه کردی خیانت اصلا قابل پذیرش و بخشش نیست

من اینو گفتم که متوجه باشین طلاق چقدر سخته و اسیب میزنه  و دیگه راه برگشتی نیست و کلا سرنوشت خودت و بچه ات تغییر میکنه 

در هر صورت خسروان صلاح مملکت خویش دانند 

میخوام همینکار کنم ولی هرچند وقت یبار زنگ میزنه ذهنمو بهم میریزه هی میگه دوست دارم برگرد همه اینا در ...

هرگز دوستت دارم گفتناشو باور نکن که حقیقت نداره 

مگه میشه آدم کسیو دوست داشته باشه بخواد با محدود کردنش اعتماد بنفسو خودباوریشو بگیره اینا اراجیفیه که بعضی مردای ایرانی یاد گرفتن به خورد خانوماشون میدن تا بدون کمترین دغدغه ای زندگی کنن و کیف دنیا رو ببرن 

من بودم برنمیگشتم حتی اگه بچه داشتم 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

سلام عزیزم

بی پرده می گم فکر کن کلاهتو قاضی کن!

وقتی آزادی هایی که الآن می خوای تو خونه پدرت نداشتی، با یه بچه برگردی هم نداری، و تا آخر عمر باید مادری کنی در کنار همه پیشرفت های ظاهری که مدنظر داری.

تا زمانیکه پدرت رو مقصر می دونی شوهرت همین اخلاق رو داره. ده بارم ازدواج کنی همین اخلاق پدرت منعکس میشه رو‌شوهرت همین محدویت ها و ...

نمی گم پدرت بی تقصیره اما اون گذشته و خانواده و فرهنگ خودشو داشته و اونجوری بزرگ شده،

امید به اینکه بعد بزرگتر شدن بچت تو خونه همسرت بتونی پیشرفت کنی از اینکه برگردی و تک والد با وجود اون پدر و‌مادر بخوای پیشرفت کنی و آینده خوبی برای بچت بسازی بیشتره.

هنوز خیلی جوونی.

شوهرت دوستت داره که محدودت می کنه و این بد نیس، به مرور می تونی به خواسته هات برسی، عجولی.

الآن با یه بچه کوچیک چه کاری می تونی بکنی حتی اگه آزاد باشی ؟!؟

بذار بچت بزرگتر بشه بعد با محبت و احترام به همسرت و البته باقدرت خواسته هات رو یکی یکی عملی کن.

تازه دخترت هم مطمئن باش رو پدرش تاثیر می ذاره و کمکت میشه...

مطمئن باش دخترت دوس داره هم مادرش کنارش باشه هم پدرش.

اینکه عکس پروفایل نتونی بذاری اینقدرا چیز مهمی نیس که حتی بهش بخوای فکر کنی ...

خواهرمن هم شوهرش الآن بعد ده سال کم کم اعتماد کرده و خواهرم خیلی آزادی داره. بچه دومم آورده و خوشحالِ که ادتمه داده...

طلاق برگشت نداره اما بمون تا دخترت ۹ سالش بشه. همش پنج سال دیگه تحمل کن و البته با محبت و پذیرش و احترام بخاطر دخترت بعد دیدی کنار نمیاد و نمیای با خیال راحت با دخترت جدا بشین ..‌

صبور باش... عجولی ... حیفه ... برای خودت از آزادی یه تعریفی ساختی و داری خودتو اذیت می کنی... هنوز خیلییی فرصت داری دخترتو از قشنگ ترین روزاش بخاطر خواسته های خودت محروم نکن ...

مطالعه کن کتاب که دیگه می ذاره بخونی؟

هین گوشی توش هزارتا هنر می تونی آنلاین یاد بگیری قرار نیس همه جا جار بزنی داری چیکار می کنی. می دونم سخته اما مطمئن باش جدابشی اونم الآن ضربه جبران ناپذیری به دخترت زدی ..‌. پدر اون مثل پدر شما نیس، اون پدرشو دوس داره ..‌. دخترا خیلیییی حساسن.

اینهمه نوشتم چون دخترم ۳/۵ سالشه حدودا و  کاملا می تونم درک کنم ضربه ای که از ندیدن و نبودن پدرش در دراز مدت می خوره و تا آخر عمر شمارو مقصر می دونه چون اونی که جدا میشه شمایی نه همسرت ...

گول اینایی که میگن صبر کن درست میشه رو نخور عزیزم آره بهتر میشه ولی عمر تو هم دیگه تموم شده و آینده دخترت هم مثل الانت میشه درک نمیکنن هر ساعتش سخته چه برسه به سال 

کاری که همه وجودت بهت میگه رو انجام بده اگرم کار دادگاهی خواستی انجام بدی حتما تو اینترنت یه مشاوره رایگان وکیل گیر بیار 

سلام عزیزم من تاپیک کودک همسریت رو خوندم و خیلی به فکرت بودم اومدم دیدم این تاپیک رو گذاشتی خیلی خوشحال شدم بخاطر این پیام هم اکانت نی نی سایت ساختم

میخواستم بهت بگم گول محبت های پدری الانش رو نخور این دختر که بزرگ شد یه زندگی براش مثل خودت میسازه چه تو خونه پدر چه تو ازدواجش هم نمیذاره تصمیم بگیره معلوم نیست دست چه مردی بدتش

خواهش میکنم بخاطر خودت و دخترت جداشو 

نترس که چی میشه چون درد گشنگی و بیپولی و دربه دری کمتره 

ما دخترا دلمون خیلی مهربونه اما لطفا بخاطر شوهر و مادر و ... منصرف نشو خواهش میکنم ازت من میدونم چه آدم با ارزش و با محبت و با استعدادی هستی از پیامات متوجه میشم 

بخدا میسوزم تو اون خونه بمونی فدات بشم خداشاهده ما ازت دوریم ولی دوست داریم فدای اون روحیه زنده و قویت که نتونستی با این موقعیت کنار بیای گلم پاشو تو خیلی قوی خودتو با بقیه مقایسه کن بفهمی چی میگم قدر خودتو بدونی

اگه طلا بدی به حیوون نمیفهمه چی داره والله تو طلایی حداعقل خودت بدون 

من دوستم پدر و مادرش طلاق گرفتن میگه تمام آسیب های من بخاطر قبل از طلاقشونه چون مشکلات رو متوجه میشده .عاشق پدرش هم بوده ولی همیشه ممنون مادرشه

یه خانم هست ساندویچی زده وقتی بخاطر خیانت جدا شده و یه دختر داره و الان خیلی موفقه چون همه دسپخت خونگیش و مهربونیش رو دوست دارن. دختر اینم میگه مامان حتی به عمه ها هم سر نزن دیگه 

الان که کوچیکه اذیت میشه ولی بعدا یه عمر تباه میشه براش به آیندش فکر کن فعلا بچست بعدا خانم میشه مثل خودت محدودش میکنه 

گلم تو میگی نباید با خیانت کنار اومد ببخشید میگم قربونت برم اگه مردی که معتاد بوده و خونه داشته.... اصلا تو مطمئن باش 

طلاق عاطفی هم که دارین و زیاد خونه نیست ببخشید اما مردی که یه زن داره به این گلی و انقدر بی احساسه چرا فکر میکنی پایبنده؟ تاپیکتم دیدم واسه خیانت 

شاید اون مورد رو اشتباه کرده باشی یا شایدم درست فهمیدی ولی از اینکه کلا تاحالا بهت خیانت شده یا نه که باید ببخشید مطمئن باشی

من خودم با حال بدت دیوونه میشم ولی میگم که بیخیال طلاق نشی فدات بشم کاش تمومش کنی مشکل جدید بهتر از تحمل طولانیه