2777
2789
عنوان

طلاق با بچه چقد سخته بین دوراهی بزرگی گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2359 بازدید | 128 پست

تو یک بار به دنیا میای

و یک بار قراره زندگی کنی

قرار نیست اگر طلاق گرفتی دخترت دیگه پدرشو نبینه یا اینکه باهاش بد بشه

اگر میتونی یه زنگی اروم با کمترین جر و بحث و... بسازی برای دخترت که بمون

اگر نه که راهت مشخصه

نه رابطه شما و همسرت به بچت ربط داره نه رابطه دختر و همسرت به شما

اینا رو از هم جدا بدون

برای بچه بودن تو محیط اروم که عشق و محبت حرف اول رو میزنه مهمه

با شوهر بد دل و بی اخلاق که پر پروازتو میچینه به زور و ضرب می مونی که فقط بچت بچه طلاق نشه؟

من خودم بچه طلاقم

خدا رو هزار بار شکر میکنم که بلاخره طلاق گرفتن

من از صدای زنگ در

طنگ ایفون

زنگ موبایل و هزار و یک چیز دیگه می ترسیدم

5 ساله جدا شدن به خدا تازه دارم زندگی میکنم

نمیدونی زندگی کردن تو ارامش چه حالی داره

داری اشتباه بزرگی میکنی اگه شوهرت اعتیاد دست بزن بد دهنی و خیانت نداره  دعوایی نیستید و زندگیت رفاه ارامش داری دلیلی نیست جدا بشی اونم با یه بچه سه ساله که تو بحرانی ترین دوره زندگیش هست نباید به چالش بکشی تازه رابطه پدر دختری خوبی هم دارن

پیشرفت ازادی و ووو های که عرض کردی الان بخاطر اینکه محدود شدی و دست نیافتی برات مهم شدن و اسیرت کردن و فک میکنی خوشبختی در گرو داشتن این چیزاس. در حالی که جدا میشی اینا رو به دست میاری باید بدست بیاری چون یه زن تنها بدون تکیه گاهی که باید برای تامین هر رفاه اسایش زندگیت خودت تلاش کنی تازه یه بچه اسیب دیده رو هم مدیریت کنی که دچار بحران بدتری نشه. اونوقت خودت مرد خونه ای زن خونه مادری شاغلی همه بار مسولیت های زندگیت به دوش خودت. بخدا دنیای بعد جدایی خیلی سخت زندگی های که دغدغه خاصی نداره با این چرت پرت ها افکار زرد که از اینستا به خورد ملت دادن که آی مستقل بشید آی استقلال مالی فکری ازادی فلان داشته باشی اگه نباشه ضعیفی بی عرضه ای دست بردارید خوشبختی همینکه بچه ات با ارامش با نعمت پدر مادر کنار هم بزرگ بشه. چرا بچه هارو اواره این خونه اون خونه میکنید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم اوایل اینجور بود عاشقش بودم تحمل کردم چند سال بعد تونستم درستش کنم الان همه جا تنهایی میرم ...

شوهر شما همکاری کرده وخواسته که تغییر کنه 

بعضی ها مقاومت میکنن و نمیخوان

من شوهرم اوایل اینجور بود عاشقش بودم تحمل کردم چند سال بعد تونستم درستش کنم الان همه جا تنهایی میرم ...

منم شوهرم اوایل خیلی محدودم میکرد الان خیلی تغییر کرده چون زوم نکردم رو موضوعاتی که محدود بودم زندگیمو کردم بهش محبت کردم جلب اعتماد کردم اروم اروم طرز تفکرش تغییر کرد

منم تا جایی ک میشد تغییرش دادم ولی خانوادشون به شدت بی فرهنگ و سطح پایینن و زن رو به هیچی حساب نمیکنن خب اینم خانوادشو میبینه و تحت تاثیر اوناس

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood

برای دخترت نمونه یک زن کامل و محکم شو

هزار بار بشینی به بچه بگی عزیزم مسواک بزن نمیزنه

تا وقتی الگوهاشو که تو و همسرت باشی هرشب برید مسواک بزنید

یه زن مستقل و قوی که زیر بار حرف زور نمیره باش برای بچت

بزار اونم تو رو ببینه اینجوری بار بیاد

با یه همچین پدری احتمال اینکه بخواد از دخترتون هم یه توی دیگه دربیاره خیلی زیاده

اولین کاری که میکنی کار پیدا میکنی یه خونه اجاره میکنی

نکنه بمونی خونه مادر پدرت

بعدش کم کم میچینی خونه رو

بالاتو باز میکنی و پرواز به سمت ارزوهات

دلت قرص باشه

به خودت اطمینان کن

تو از پس هرچیزی برمیای

منم شوهرم اوایل خیلی محدودم میکرد الان خیلی تغییر کرده چون زوم نکردم رو موضوعاتی که محدود بودم زندگی ...

دقیقا اون اعتماده مهمه اوایل منو زیاد نمیشناخت با اینکه با عشق ازدواج کرده بودیم ولی همیشه بنظرم یه ترسی داشته چون تو دانشگاه آشنا شدیم من آرایش میکردم تیپم میزدم ولی محل نمیزاشتم به بقیه ولی در کل به شناخت و اعتماد که رسید الان هرجا تنها برم کاری نداره خداروشکر

منم تا جایی ک میشد تغییرش دادم ولی خانوادشون به شدت بی فرهنگ و سطح پایینن و زن رو به هیچی حساب نمیکن ...

باید سیاست داشته باشی زرنگ باشی ارتباطش لا خانوادش کمتر بشه یا روش تاثیر نذارن

تو یک بار به دنیا میایو یک بار قراره زندگی کنیقرار نیست اگر طلاق گرفتی دخترت دیگه پدرشو نبینه یا این ...

خداروشکر که بالاخره روی ارامشو دیدی ایشالا بهترینارو تجربه کنی

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
باید سیاست داشته باشی زرنگ باشی ارتباطش لا خانوادش کمتر بشه یا روش تاثیر نذارن

عزیزم طرف سال ها با این طرز فکر بزرگ شده

بیکاره مگه عمرشو جوونیشو زندگیشو بزاره پای تربیت کردن کسی که ننش نتونسته درست تربیتش کنه؟

عزیزم طرف سال ها با این طرز فکر بزرگ شدهبیکاره مگه عمرشو جوونیشو زندگیشو بزاره پای تربیت کردن کسی که ...

گلم،اگه تلاشش رو بکنه بدونه که چیکار باید بکنه بعدا دیگه نمیگه ای کاش 

چون بچه هم داره

طلاق خیلی سخته

متاسفانه هنوزم وجود دارن.نه ندیدم چطور مگه؟

موضوعش همینه دیگه یه زن زیبا و باهوش و با استعداد شوهره هی محدودش می کنه نمی ذاره هیچ کار کنه زنه افسرده میشه بیچاره حتما ببینید شوهرتونم ببینه بد نیست آموزنده است