2777
2789

دوماهه اومدم قهر و رو تصمیم طلاق خیلی جدیم یه دختر سه ساله دارم و مشکلم با شوهرم اینه ک خیلی محدودم میکنه و نمیذاره من هیچ پیشرفتی تو زندگیم داشته باشم از تنها بیرون رفتن بگیر تا سر کار رفتن و مستقل شدن.من تحمل این مسائل برام خیلی سخته ولی میگم نکنه من بخاطر خواسته های خودم دارم درحق دخترم ظلم میکنم؟آخه با باباش خیلی رابطه خوبی داره  و این خیلی اذیتم میکنه الان قشنگ انگار تو برزخم.شوهرمم میگه برگرد ولی من تو اخلاقم تغییری ایجاد نمیدم

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood

از اول مگه صحبت نکرده بودید؟

واقعا بحث زندگی ی موجود زنده دیگه هم هست

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول مگه صحبت نکرده بودید؟واقعا بحث زندگی ی موجود زنده دیگه هم هست

الان تو میگی من چیکار کنم بخدا انقد تو این زندگی تلاش کردم ک دیگه همه چیزم درست بشه ارزشی نداره شوهرم به کل خودشو از چشمم انداخته

الان تو میگی من چیکار کنم بخدا انقد تو این زندگی تلاش کردم ک دیگه همه چیزم درست بشه ارزشی نداره شوهر ...

تحملت رو ببر بالا

راه های دیگه ای برا خودت پیدا کن

واقعا دخترت ارزشش رو داره

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

تحملت رو ببر بالاراه های دیگه ای برا خودت پیدا کنواقعا دخترت ارزشش رو داره

خیلی سخته از فکر برگشت به اون زندگی میشینم گریه میکنم کاش هیچوقت ازدواج نکرده بودم💔

خیلی سخته از فکر برگشت به اون زندگی میشینم گریه میکنم کاش هیچوقت ازدواج نکرده بودم💔

کاملا حق داری و واقعا سخته

من بچه طلاقم و پیش بابامم الان تقریبا 10 ساله مامانمو ندیدم اگه بپرسی بزرگترین پشیمونیت چیه اینکه چرا نگفتم من هر دوتاتونو باهم میخام و من هیچ تقصیری ندارم و حقم اینه مثل بقیه بچه ها یه خانواده داشته باشم ک هم مامان هم بابام توش باشن ولی متاسفانه من خیلی کوچیک بودم 

میخام بگم ک تصمیمت روی دخترتون تاثیر میذاره هر دوتون باهم صحبت کنید و بهترین تصمیمو با در نظر گرفتن دخترتون بگیرید چون واقعا تاثیر میذاره رو اون بچه

منم میخوام  جدا شم ولی اول باید کار پیدا کنم من یه پسر ۱۰ ساله دارم من اصلا وابسته شوهر و خونوادم نیستم دوست دارم تنها زندگی کنم خونه پدرم اصلا نمیتونم برم اعصابم نمیکشه حوصله ادمها رو ندارم نگرانیم کار و حضانت بچمه اگه برم سرکار میتونم با درامدم بچمو ببرم روانشناس که مشکل روحی برای بچم پیش نیاد الان فقط دارم به کار فکر میکنم حتما باید کار پیدا کنم

اگر مشکلات رو با همسرت حل کنی و به زندگیت برگردی زندگی خودت هم خوب میشه که نمیشه؟

شوهرم با اینکه یه زن آزاد داشته باشه نمیتونه کنار بیاد باورت میشه حتی تا الان نذاشته من یه هنر ساده یاد بگیرم؟یا حداقل گواهینامه بگیرم؟