2777
2789

خانوما فردا عروسی خواهرشوهرمه خیلی خستم همه بدو بدوهاشو باهم رفتیم چون یه خواهرشوهر دارم و کسی نبود کمکش کنه

دوتا بچه کوچیکم دارم  دیگه انرژی برام نمونده

فردا از ۵ تالار میشم تا ۲ شب

چیکار کنم انرژی داشته باشم

چه آمپولی بزنم چه دارویی بخورم

دگزا خوبه برا پوست؟ نروبیون اگه خارجی نباشه هم اثر نمیکنه اونم خارجیش نیست

میشه راهنماییم کنید

قدر داشته هامون رو بدونیم چراکه خیلی زود دیر میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقویتی حتما بزن 

خواب و استراحت داشته باش 

بچه هاتم بزار پیش خواهر یا مادری که اذیت نشی

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

به نظرم هیچ آمپولی نزن ریسک داره حالا فردا عروسی یه قهوه بخور

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊

شربت زعفرون بخور

یدونه قرص جوشان بخور

از این ابمیوه های انرژی زا بخور

مدام کاکائو بخور

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........