2777
2789

بچه ها کسی ک خودش متاهل باشه و بچه نداشته باشه بعد یکی از بستگان نزدیکش نیاز داشته باشه و ازش درخاست کنه 

کار درستیه ک بره اهدا کنه؟

من ته قلبم راضی نیست ولی خب دلمم میسوزه

اصن حالم خراب شده امروز ک به اون خانوم گفتم نه

تعداد رای : 8
نظرسنجی
کار درستیه
2
25%
کار نادرستیه
6
75%
ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

ن نکن برن از پرورشگاه بیارن بهتره ، کار درستی نیس 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه کسی از آشناها ازم درخواست کنه و رو بزنه بله میرم. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

قانونش اینه که بایستی بچه داشته باشی وگرنه تخمک ازتون نمیگیرن

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
ن نکن برن از پرورشگاه بیارن بهتره ، کار درستی نیس

میشه بگی چرا کار درستی نیست؟

منم فقط ی چیزایی تو گوگل راجبش خوندم خیلی اطلاع ندارم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
نمیخاد تو بری که بذار از مراکز ناباروری بگیرن

یکی از اعضای خانوادمه

منم‌گفتم نه

اونم ناراحت شد و اصرار داشت....

بهش بده ثواب داره

ببین شوهرش از نظر من آدم جالبی نیست

حالا اونم قرار نیست بفهمه ک من بودم

ولی خب اینام صلاحیت بچه دار شدنو ندارن زیاد سنشونم بالاست

میشه بگی چرا کار درستی نیست؟منم فقط ی چیزایی تو گوگل راجبش خوندم خیلی اطلاع ندارم

اینکه بچت یکی دیگه به دنیا میاره از نظرم شرعی اگر براتون مهمه مشکل داره ، رحم اجاره ای موردی نداره چون بچه ژنتیک مادر حامل رو ب ارث نمیبره ولی تخمک قضیه ش فرق داره 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
قانونش اینه که بایستی بچه داشته باشی وگرنه تخمک ازتون نمیگیرن

واقعا؟؟؟

ینی کسی ک میخاد اهدا کنه باید بچه داشته باشه؟

من ندارم ولی اونی ک درخاست داده داره

اینکه بچت یکی دیگه به دنیا میاره از نظرم شرعی اگر براتون مهمه مشکل داره ، رحم اجاره ای موردی نداره چ ...

توی گوگل نوشته بود ک مثلا از لحاظ شرع و قانون مشکلی نداره

ولی مثلا فک کن تو خودت شوهر داری بعد ی بچه بدنیا میاد ک بچه تو و یکی دیگس

بعد دو روز دیگ اصن ی جور دیگه ای ب اون بچه نگاه میکنی.....