2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر بزرگ من ۲۳ سالشه وقتی ابتدایی بود براش تولد گرفتم دوستاش دعوت کردم یعنی بگم قبیله سرخ پوست ها بودن کسی باورش نمیشه سر سفره لیوان با دوغ پرت میکردن سمت هم مدرسه غیر انتقالی هم بود وقتی رفتن جنگ زده بود خونمون رو تازه ماماناشون میاوردنشون میگفتن اجازه بده با کفش بیان وای خدا هیچوقت یادم نمیره 🤣🤣🤣🤣🤣حالا چند سال پیش چنتاشون بازم دعوت کرد خونمون ما رفتیم بیرون مثل اینکه میکروفون باند همه چی آوردن تا یک شب خونه گذاشتن سرشون هربار یادم میاد خندم میگیره 🤣🤣🤣🤣

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
پسر من دیروز همچین تولدی رفته و من نمی دونستمبه غیر از اون بخش کتک کاری میزبان برقا رو خاموش کرده بر ...

چه کار زشت مضخرفی 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
پسر من دیروز همچین تولدی رفته و من نمی دونستمبه غیر از اون بخش کتک کاری میزبان برقا رو خاموش کرده بر ...

پسرت تنهایی اجازه نده، بادوستاش دوره‌ای داشته باشه، یاتولد و..

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
پسرت تنهایی اجازه نده، بادوستاش دوره‌ای داشته باشه، یاتولد و..

بعد از همه ی این حرفا همسرم از دست من ناراحته که چرا به این چیزا اعتراض کردم

ایشون میگه پسر بودن همینه دعوا کتک کاری حتی میگه اون بخش دیدن فیلم جیغ هم مهم نیست (حالا نمی دونم چون فامیل نزدیکشه مهم نیست یا واقعا فکرش اینه) 

بعد از همه ی این حرفا همسرم از دست من ناراحته که چرا به این چیزا اعتراض کردمایشون میگه پسر بودن همین ...

آقایون کلا سخت نمیگیرن

فیلم جیغ چی مضموتش

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
.تنها تا حالا تولد نرفته اینجا هم مثلا به خیال خودم جای امنی بود و به میزبان هم تاکید کردم حواسش باش ...

تا بچت بزرگ بشه اینقدر اینجور چیزا پیش میاد همش تجربه میشه اون بچه هم با آدم‌ها و محیط مختلف یاد میکیره چطور ازخودش مراقبت کنه