حالتون چطوره؟من از حساب پریودی۳۸ و۳ روز هستم،از حساب سونو ۳۹ و۳ روز،خیلی نشستن و بلندشدن واسم سخت شده،شبا هم بزور اینطرف اونطرف میشم،تکرر ادرار دارم،نافم هم زده بیرون بدم میاد پس کی زایمان میکنم؟همه چی واس اومدن نی نی آماده است فقط باید خودش بیاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۳۴هستم ...درد واژن امونم رو بریده انگار زغال داغ گذاشتن ...شبا پهلو به پهلو میخوام بشم جونم در میاد ...ماه های آخر قد یه سال رد میشه ..درسته میگن سه ماهه وسط دوران عسل بارداریه...من خیلی سه ماهه وسط عالی بودم ...
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
روز ها هم اصلا نمیگذره،جایی هن دوس ندارم برم و زیاد تو دید باشم،فقط صب زود میرم پیاده روی
ان شاالله بسلامت فارغ بشی و نی نیت صحیح و سالم و با دل خوش بیاد بغلت ....زایمان راحتی داشته باشی امید به خدا
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
واییی درد واژن که نگم برات،خییلی اذیت میکنه،مخصوصا بلندشدن از جا و پهلو به پهلو شدن،همش تیر میکشه،ان ...
دورت بگردم ،ان شاالله
باز شما سومین فرشته ت هست ...تجربه ی اول سخت تره فکر میکنم 😅