2777
2789
عنوان

تورو خدا منو جای برادرتون راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 134 پست

منم یه عمو دارم همسن توعه و شرایطی شبیه ب تو داره

گف زن میخام دوسال پیش بهش دادیم الان همش پی خوش گذرونی هاشه اصن نمیتونه خودشو بگیره 

تو هم اگه خیلی عاشقی و طرفت ممکنه از دستت بره دست بجنبون ک از دستت نره . راستی گول ظاهر دخترا رو نخور ببین واقعا خوبه یا ن فقط عاشقشی بی دلیل

اگه هم نه بشین سرجات تا ۵ ۶سال دیگه

اگه دلیل منطقی خاستی بیاری بگو ک من کارمو دارم ک ثابته . خونمو دارم . پول اینکه برم جایی زنمو بگیرمم دارم فقط یه ماشین میمونه ک اوکیش میکنم. اگه دختره دختر خوبی هس با مامانت اشناش کن شاید زودتر دلش ب رحم اومد

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا یه چیزی بگم ناراحت نشیا... 

من ۱۵سالگی خواستگار داشتم و بشدت ازدواجی 

پدرم قبول نمیکرد...  هرچقدر بگی نذرو نیاز و بدخلقی و.... کردم... 

فقط الان خداروشکر میکنم اون زمان مخالفت کردن.. 

الان با ۳۰ سال سن و دنیا تجربه ازدواج کردم،  بخدا مث خر تو گل موندم...  اون زمان اگر ازدواج میکردم که هیچی بدبخت بودم 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
آره میتونم

چی بگم اگه میتونی که ،برو پیش یه بزرگتر که حرفش پیش مامانت خریدار داره بهش بگو با مامانت صحبت کنه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
خونه دارمخرج عروسی هم پدرم میگه میدم

بازم صبر کن پسر خوب عجله نکن،زندگی فقط اینا نیست مخصوصا این دوره همه توقع دارن زندگیشون از همون اول درست و کامل باشه که البته من حق میدم بهشون ماها که با هیچی رفتیم جلو چی شد،انشاءالله یه دختر خوب و با کمالات هم گیرت میاد والا فرار نمیکنه همه دخترامون الان آرزوی یه شوهر خوب و زندگی خوب دارن ولی آنقدر زود تصمیم نگیر برای زندگیت

ندارم دوست دختر

چرا انقدر اصرار داری ازدواج کنی سنت کمه ک

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️