2777
2789
عنوان

تورو خدا منو جای برادرتون راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 134 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عموت راضیه از زندگی زن عموت چند سالشه

نه همش میگه میخام طلاقش بدم . زنم بهم گیر میده و فلان نمیذاره من راحت باشم

خو زنش راست میگه خودش حالیش نیس ک متاهله دیگه

یه سال ازش کوچیک تره

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

داداش خیلی زوده پشیمون میشی...مثل همسر من که الان به دوستاش که نگاه میکنه میگه کاش زود ازدواج نمیکردم... نه که باهم مشکل داشته باشیما کلا مسئولیت آدما از پا ذر میاره قشنگ با چشم دیدم نه من نه همسرم که زوذ ازدواج مرذیم اون لذتی که آدم مجردی برده رو‌نبردیم زود از خودمون دست کشیدیم از لذتامون هدفامون جوونیمون...

داداشی شما اول عاشق یه نفر شو بهرحال اول زندگی اینقدر اختلاف قهر و دعوا هست دو ماهه شیرینی اول ازدواج از سرت میپره ن تنها برای شما بلکه طرف مقابلتم ممکنه دلسرد شه اصلا بد نیست ک بفکر ازدواجتی ولی با عشق باشه ک اگر عصبی شدی دلخور شدی از همون اول بخاطر اون عشق جفتتون کوتاه بیاین و گذشت کنید ن اینکه با تلاقی یکی اون بگه یکی شما و ادامش 

اگر کسی نمیشناسی سعی کن یه نفر رو ک با معیارات هماهنگه پیدا کنی و ببینی همونی هست ک تو رویا هات دوست داشتی بعنوان همسر کنارت باشه این جوری حداقل ممکنه عاشقش شی با شناخت بیشتر

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
چه مشکلاتی دارین الان

ببین خداشاهده آدم یه جاهایی کم میاره... 

باید وارد یه خانواده دیگه بشی و تا حدی کورو کر بشی تا زندگیت حفظ بشه

سیاست کامل برای همسرداری،  

آدم همیشه سرحال نیست،  گاهی حوصله خودتم نداری اونزمان باید به زندگیت هم برسی،  کارکنی،  نقش مادر و پدر هم بازی کنی 

بچه بیاد توی زندگی که دیگه نگم برات 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
آره میتونم مگه چیم از مردا کمتره

واااای عزیززززززم هیچیت از بقیه کمتر نیست فقط پسر گلم ازدواج‌چیزی نیست که بی گدار به آب بزنی چون الان از یکی خوشت اومد سریع بگی ازدواج کنی اگر در خودت میبینی بسم الله ولی واقعا اگر میدونی نمیتونی فقط احساسی داری تصمیم میگیری صبر کن زمان بده به خودت /در ضمن بنظر من ۲۰سال سن کمی نیست زمان جنگ میدیدی طرف ۱۶سالشه زن داشته جنگم میرفته لطفا با این طرز فکرا زدیم بچه های الانو بی مسئولیت بار آوردیم قدیما مادرا از پسرا مرد میساختن الان ماها چی میسازیم  پسرامون با دخترامون فرق ندارن