بخاطر سنت میگه لابد راستممیگه بیشتر باید برای ی زندگی درست حسابی تلاش کنی زندگی خیلی سخته تشکیل خانواده راحت نیست با ۴۰۰ ت ؟؟
من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسممن تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعامکنین لایککردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه خوب که مستقلی تو این سن همه چی داری ، ولی به نظرم چند سال صبر کن کمی بزرگتر بشی ، کمی با خودت تنها بلشی ، نسافرت برو بهتر از اینه که ازدواج کتی ،ازدواج یعنی مسیولیت ، حداقل ددسال صبر کن اخه ۲۰ سال واقعا سن ازدواج نیس به حرف ماررت گدش کن پشیمون ننی شی
پسر زیر ۲۵ سال واقعا هنوز بچه هستش و کامل پخته نشده بنظرم.مسئولیت پذیر نیست.عقلش کامل نشده
البته همیشه اینجوری نیستا ولی خب در بیشتر موارد که اینجوری بوده.میخوای یکم صبر کن پس اندازتو بیشتر کن ماشین بخر ک نتونن دست رد ب سینت بزنن و راحت ب دستش بیاری
درست میگن،انقدر زندگی بالا و پایین داره که پوستت میکنه،بعد با این پس اندازی که داری تهش بتونی یه خونه اجاره کنی البته نمیدونم کدوم شهری،بعد میمونه مخارج عروسی و طلا و چند تا تیکه خرید از جهاز که میگن داماد باید بخره،تو این دوره هم ندیدم هیچ دختری قید عروسی گرفتن رو بزنه،بعد اونم ک کلی قسط و بدهی عروسیه،نمیخوام بترسونمت ها فقط دارم حقایق زندگی میگم،یکم بیشتر تلاش کن والا دختر زیاد پیدا میشه مهم اینه مردی باشی که بتونی یه زندگی رو تو آینده بدون استرس اداره کنی
خب باید خونوادم برای خواستگاری بیان دیگه نمیشه تنهایی برم که
چرا تنهایی نمیشه عزیزم؟!
الآن دیگه اکثراً خودشون ازدواج میکنن نه سنتی
(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره! هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7
اگه درآمدت خوبه ومیتونی ازعهده یه زندگی بربیای چرامادرت مخالفت میکنه به هرحال شایدیکی دوس داره زودازدواج کنه یکی دیرمگه اینکه به اون پختگی لازم نرسیده باشی .
خب باید خونوادم برای خواستگاری بیان دیگه نمیشه تنهایی برم که
شما اگه محکم و جدی بگی مامان این دخترمیخوام بریم خواستگاری براش و از تصمیمت منصرف نشی و دلیل های محکمی بیاری و ببینن که تلاش میکنی براش و سرکار میری پولجمع میکنی و.... اونا با افتخار میرن ولی انگار از شما بخاری نیس
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسممن تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعامکنین لایککردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️