2777
2789
عنوان

دلم برا دوستم تنگ شده

537 بازدید | 38 پست

در حد همکلاسی بودیم (دختره منم دختر)

از من حمایت می‌کرد جلو بقیه بچه ها دلم براش تنگ شده خیلی دختر خوبی بود

روابط اجتماعیش خوب بود تو مدرسه کلی دوست داشت خیلی از من خوشش میومد هعییییی

..نسیم زلف تو گر بگذرد به تربت حافظ ز خاک کالبدش صدهزار لاله برآید
میفهممت قشنگ😂خب ازت خوشش میومده باهاش ارتباط بگیر

نمیتونم دیگ فقط تو مدرسه میدیدمش خونه هامون دوره از هم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد دوست صمیمی نه ساله من فرهنگیان اسمش اومد منو بلاک کرد از همجا

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

نمیتونم دیگ فقط تو مدرسه میدیدمش خونه هامون دوره از هم

مگه همکلاسیت نبوده، مگه قرن چندیم ارتباط گرفتن فقط از طریق خونه نزدیک و همسایگی باشه، حتما شماره ای آیدی ای ایسنتایی چیزی ازش داری دیگه حداقل شادشو که دارز

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

مگه همکلاسیت نبوده، مگه قرن چندیم ارتباط گرفتن فقط از طریق خونه نزدیک و همسایگی باشه، حتما شماره ای ...

اره ولی فوقش بتونم ارتباط مجازی باهاش داشته باشم خب چون خونه هامون دوره نمیتونیم خیلی با هم باشیم اون یه شهر دیگس من یه جا دیگ

بعد خیلیم باهم نزدیک و صمیمی نبودیم حالا من پیام بدم بگم چند من؟

در این حد بود ک من تو مدرسه مظلوم بودم اون روحیات پسرونه داشت ازم دفاع می‌کرد

بعد دوست صمیمی نه ساله من فرهنگیان اسمش اومد منو بلاک کرد از همجا

جون فرهنگیان قبول شد بلاکت کرد؟چ ربطی داره

اره ولی فوقش بتونم ارتباط مجازی باهاش داشته باشم خب چون خونه هامون دوره نمیتونیم خیلی با هم باشیم او ...

یه سوال بپرسم؟ قضولی کردم تو تایپکات، چون این حسی که میگیو خیلی اجربه کردم یه لحظه. حس کردم منی، تو گفتی دلت شوهر میخواد بعد گفتی با نامزدت بیرون بودی صدات کرده منزل، واای چقد تو نی نی سایت تایپکای ملت به هم نیمخورهههه😂کدومی؟

بذا الان بهت میگم چیکار کنی

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

جون فرهنگیان قبول شد بلاکت کرد؟چ ربطی داره

آره 

چمیدونم از خودش بپرس 

حتما کلاسش نمیخورد دیگه با من بگرده دختره عوضی 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

دوست صمیمی منم اینکارو کرد رفت فرهنگیان با من بد شد ولی سال بعد من همون دانشگاه قبول شدم منم دیگه مح ...

من اینقد ناراحت شدم که حد نداره 

حتی اونشب گریم گرفت 

حیف خوبیای من 

یه سوال بپرسم؟ قضولی کردم تو تایپکات، چون این حسی که میگیو خیلی اجربه کردم یه لحظه. حس کردم منی، تو ...

نامزدم بود در حد آشنایی با هم جور نشدیم بهم خورد خانواده هامونم در جریان بودن

من اینقد ناراحت شدم که حد نداره حتی اونشب گریم گرفت حیف خوبیای من

چرا آخه 

مگ فرهنگیان قبول شدن چقد کلاس داره

اره ولی فوقش بتونم ارتباط مجازی باهاش داشته باشم خب چون خونه هامون دوره نمیتونیم خیلی با هم باشیم او ...

ینی چون فوقش میتونی ارتباط مجازی داشته باشی نمیخوای ارتباط بگیری؟همونم خیلی خوبه من از یکی خوشم بیاد از خدامه بتونم باهاش حداقل چت کنم. بعدشم میرین شهر هم حتما در آینده دیگه تو یه کشورین بالاخره 

واای پشمام. آره میتونی پیام بدی عادی باش نه که پیله شی تا بفهمه، ولی یه چیزایی برداشت کردم از حرفات😂میتونی بهش عادی پیام بدی به شرطی که بتونی بحثو ادامه دار کنی بعد ایسنتاشو بگیری و اونجا ریپلای استوری کم کم فرستادن پست وو... صمیمی میشین کمکم