parastoo86 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 2580 عنوان وسواس کندن پوست❗❗ 70 بازدید | 4 پست کسی هست که این وسواسو قبلا داشته و درمانش کرده؟اطراف ناخونام صورتم لبم همشون زخمنتازگی ها شروع کردم به کندن ابروهام!!و این وسواسو فقط و فقط موقع درس خوندن دارمخیلی سعی کردم کنارش بذارم موفق نشدم انگار تو ناخوداگاهمهچیکار کنم..😭😭 من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته خدای من، جایی در میان قلب من است:) ❤ 1403/06/16 | 02:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_مهدخت_ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 7247 عزیزم این کارا اضطرابتو لحظهای کم میکنه برا همین انجامش میدی اضطرابتو درمان کن اینم خوب میشه خدایا شکرت که هستی =)
parastoo86 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 2580 عزیزم این کارا اضطرابتو لحظهای کم میکنه برا همین انجامش میدی اضطرابتو درمان کن اینم خوب میشه چطور باید درمان کنم میشه راهنماییم کنید تو موقعیت ها معمولا میتونم اضطرابمو کنترل کنم ولی در حالت عادی نه من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته خدای من، جایی در میان قلب من است:) ❤
_مهدخت_ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 7247 چطور باید درمان کنم میشه راهنماییم کنید تو موقعیت ها معمولا میتونم اضطرابمو کنترل کنم ولی در حالت عا ... دوش آب سرد بگیرم تمرینهای پذیرش رو انجام بده کمالگراییت رو کم کن مراقبه انجام بده شکر گذاری انجام بده خدایا شکرت که هستی =)
parastoo86 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 2580 دوش آب سرد بگیرم تمرینهای پذیرش رو انجام بده کمالگراییت رو کم کن مراقبه انجام بده شکر گذاری انجام ب ... متشکرم من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته خدای من، جایی در میان قلب من است:) ❤