2777
2789

خانوما از دیروز یه تیکه گوشت اضافه از مقعدم‌ زده بیرون دارم‌ میمیرم خیلی بزرگه

تو سایت خوندم‌پماد رکتول خوبه،گرفتم یه بار استفاده کردم

به نظرتون تاثیر داره یا عمل میخواد؟😭

هفته دیگ انشالله زایمانمه🥲🤦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رکتول استفاده کردم عاااالی بود

ادامه بده

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

چندبار تو روز استفاده کردی؟من فقط رو بیرون زدگی میزنم،داخلی استفاده نمیکنمچقدر طول کشید خوب بشه؟🥲

۴ یا ۵بار زدم کامل استفاده نکردم ولی زود خوب شد  اثرش چشمگیر بود واقعا بعد زایمانم استفاده کردم

من بااپلیکاتور استفاده میکردم یکمم داخل میبردم

برگه ی توضیحات دارو رو بخون راهنمایی کرده

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بستگی داره اما در بارداری شایع هست و برطرف میشه

من الان چون هفته دیگه زایمانمه ،سزارینیم،میترسم اذیت شم چون بالاخره بخیه دارم و شکم باید کار کنه

خدا کنه کار به عمل نکشه🥲

۴ یا ۵بار زدم کامل استفاده نکردم ولی زود خوب شد اثرش چشمگیر بود واقعا بعد زایمانم استفاده کردممن با ...

آخه نوشته درجه ۳ و ۴ ،من نمیدونم درجه چنده

۴ ۵ بار تو روز زدی یا کلا ۴ ۵ بار؟

بیرونی بود برای شما؟

من الان چون هفته دیگه زایمانمه ،سزارینیم،میترسم اذیت شم چون بالاخره بخیه دارم و شکم باید کار کنهخدا ...

نه بابا انقدر دارو و لاکسی ژل و شربت انجیر و … میدن که نیاز نیست اصلا زور بزنی اصلا نگران نباش