2777
2789
عنوان

کلاه گیس

112 بازدید | 14 پست

بچه ها کلاه گیس کجاها دارن؟ موهامو کچل کردم به دلایلی بعد چادر میزارم میخوام یجوری باشه که بتونم پشت سرم موهامو ببندم.. پشت کلم پهن نباشه. کلاه گیس طبیعی وگرون منظورم نیس همین معمولی قیمتا چطوره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرون برم چکارکنم

بزن بیخیال یک ماه کلا هرروز که نوکش درمیاد باتیغ صاف کن یه کلاه گیس کم پشت بخر بزارسرت باشال حالا که زدی این یک ماه هم روش اینجوری جون میگیره وگرنه باسه چهاربارزدن پرنمیشه منم زده بودم یه ماه پشت هم الان خیلی بهتره

برای شادی روح مادرم یه صلوات میفرستین 

مرسی حتما همین کارو میکنم امیدوارم جواب بده

اره حتما بکن یاد عید بیفت که موهات پر ه قشنگ باتیغ ازته بزن هرروز صاف صاف کن اصلا نوکش بیرون نباشه دوست داری حنا هم بزارچندسالتع

اره حتما بکن یاد عید بیفت که موهات پر ه قشنگ باتیغ ازته بزن هرروز صاف صاف کن اصلا نوکش بیرون نباشه د ...

راستش من بیماری خود ایمنی دارم همین باعث شده موهام چرب بشه وریشش سست.. کم پشت.. دیگ کوتاه کردم دیگ نمیخام بلند کنم همون یک سانت برام بسه عین پسرا امیدی به خوب شدنش ندارم 

راستش من بیماری خود ایمنی دارم همین باعث شده موهام چرب بشه وریشش سست.. کم پشت.. دیگ کوتاه کردم دیگ ن ...

نه خوب میشه تو فقط یک ماه نزارنوکش دربیاد خوب میشه