2777
2789
عنوان

باورم نمیشه اینقدر نامرد بود

210 بازدید | 15 پست

من یه دوستی دارم که خیلی خوشتیپه و ازم ۳ سال بزرگتره خیلی ها هم میگن خوشگله و خوش اخلاقه . اما این دوست من همیشه دروغ میگه و مامانش هم با اینکه میدونه بعضی از چیزا رو دروغ میگه بازم گول حرفاشو میخوره و همیشه هم در حال قربون صدقه رفتنشه . مامان منم خیلی روم حساسه و حتی بچگیام تو جمع خرابم می‌کرد .این دوست من ، ازم بدش میاد ولی گاها طوری منو گول میزنه و با من خوش اخلاق میشه که من با این زرنگی  گول میخورم .من یه دوست دیگه هم دارم که قبلا با من خیلی صمیمی بود اما بعد از اینکه این دوستم رو با دوستم آشنا کردم دیگه زیاد با من صمیمی نشد و خودمم متوجه ام این دوتا با من ضد هستن اما به رو خودشون نمیارن. بگذریم چند روز پیش تصمیم گرفتیم بریم بیرون (مامانمون هم تو پارک بودن ) این دوستام هم زدن به سیم آخرو به همه ی پسرا شماره میدادن و از این حرفا ... بعد تصمیم گرفتیم بریم کافه و یه آبمیوه ای بنوشیم که این دوستام شروع کردن به خندیدن و مسخره کردن همه منم میگفتم هیس یکم ساکت باشین بده ، تا اینکه شروع کردن به مسخره کردن من و ... خلاصه چیزی نگفتم تا زمانی که تصمیم گرفتیم بریم شهر بازی، اینا گفتن که بیاید سوار ماشین شیم و منم بدون هیچ مکثی گفتم اوکی تا اینکه وقتی میخواستیم سوار ماشین بشیم گفتن ما نمی‌آیم منم گفتم چرا و... تا اینکه متقاعدشون کردم که سوار بشن بعدا من بهشون گفتم که بچه ها من کلاس دارم و باید برم اونا هم ازم خداحافظی کردن و رفتم وقتی به خونه رسیدم مامانم گفت خوش گذشت و از این حرف ها ... بعدا بهم گفت دخترم چرا پایه نیستی گفتم چطور ؟ گفت که دوست هات میگن سوار ماشین شهربازی نبودی و از این حرفا منم گفتم نه به والله من خودم اصرار کردم که سوار بشن . اما مامانم دیگه چیزی نگفت . من همیشه فکر میکردم که خیلی حساسم و به خاطر همین که فکر میکنم دوستم دروغگو هستش اما بعد شنیدن این حرف خیلی ناراحت شدم راستش خواستم بپرسم از این به بعد چطور با این نامرد رفتار کنم ؟

☆{وقتی که گاو وارد قصر میشه ، گاو پادشاه نمیشه فقط قصر تویله میشه ( مراقب انسان هایی که وارد زندگیتون میشن باشید)}☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتشون بلاک

میخوام محترمانه رفتار کنم  اما یه روز دهنشون رو                  میکنم

☆{وقتی که گاو وارد قصر میشه ، گاو پادشاه نمیشه فقط قصر تویله میشه ( مراقب انسان هایی که وارد زندگیتون میشن باشید)}☆

اندازه نگه دار که اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست

وای وای گفتی 👌

برای آرامشت کات کن اگر اتویی به دستشون نداده باشی رازهای دلت را بهشون نگفته باشی و....

من اینارو به چشم خواهر میدیدم 🥺همه ی راز هامو بهشون گفتم  اصلا من چقدر ساده امممممم😭😭

من اینارو به چشم خواهر میدیدم 🥺همه ی راز هامو بهشون گفتم اصلا من چقدر ساده امممممم😭😭

ساده نیستی عزیزم 

خوش قلب و مهربان و پاک هستی 

چون فرشته دوست داشتی خدایی 

فرشته های مهربان خدا مواظب فرشته ی دوست داشتنی خدا هستند 

پس به خودت افتخار کن 

خودت را ناراحت نکن 

چون شما لایق ناراحتی نیستی 

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت 
ساده نیستی عزیزم خوش قلب و مهربان و پاک هستی چون فرشته دوست داشتی خدایی فرشته های مهربان خدا مواظب ف ...

وای چقدر مهربونی😘😊

وای چقدر مهربونی😘😊

خودت مهربان هستی که من را مهربان می بینی 

چون تمام سرشت هستی در ذات پاکت نهفته هستش 

چون خوشحالی شادی آرامش سلامتی لایق فرشته خوب خدا هستش  اونم شمایی 

و خدا چیزهایی را ازت می گیره که جاش بهترش را هدیه می ده

ناراحتی جاش خوشحالی 

بیماری جاش سلامتی 

غمگین  جاش شادی 

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت 
خودت مهربان هستی که من را مهربان می بینی چون تمام سرشت هستی در ذات پاکت نهفته هستش چون خوشحالی شادی ...

🥰😘

مشاور هستم دوست داشتی می تونی درخواست بدی بیایی خصوصی

حتما