من یه دوستی دارم که خیلی خوشتیپه و ازم ۳ سال بزرگتره خیلی ها هم میگن خوشگله و خوش اخلاقه . اما این دوست من همیشه دروغ میگه و مامانش هم با اینکه میدونه بعضی از چیزا رو دروغ میگه بازم گول حرفاشو میخوره و همیشه هم در حال قربون صدقه رفتنشه . مامان منم خیلی روم حساسه و حتی بچگیام تو جمع خرابم میکرد .این دوست من ، ازم بدش میاد ولی گاها طوری منو گول میزنه و با من خوش اخلاق میشه که من با این زرنگی گول میخورم .من یه دوست دیگه هم دارم که قبلا با من خیلی صمیمی بود اما بعد از اینکه این دوستم رو با دوستم آشنا کردم دیگه زیاد با من صمیمی نشد و خودمم متوجه ام این دوتا با من ضد هستن اما به رو خودشون نمیارن. بگذریم چند روز پیش تصمیم گرفتیم بریم بیرون (مامانمون هم تو پارک بودن ) این دوستام هم زدن به سیم آخرو به همه ی پسرا شماره میدادن و از این حرفا ... بعد تصمیم گرفتیم بریم کافه و یه آبمیوه ای بنوشیم که این دوستام شروع کردن به خندیدن و مسخره کردن همه منم میگفتم هیس یکم ساکت باشین بده ، تا اینکه شروع کردن به مسخره کردن من و ... خلاصه چیزی نگفتم تا زمانی که تصمیم گرفتیم بریم شهر بازی، اینا گفتن که بیاید سوار ماشین شیم و منم بدون هیچ مکثی گفتم اوکی تا اینکه وقتی میخواستیم سوار ماشین بشیم گفتن ما نمیآیم منم گفتم چرا و... تا اینکه متقاعدشون کردم که سوار بشن بعدا من بهشون گفتم که بچه ها من کلاس دارم و باید برم اونا هم ازم خداحافظی کردن و رفتم وقتی به خونه رسیدم مامانم گفت خوش گذشت و از این حرف ها ... بعدا بهم گفت دخترم چرا پایه نیستی گفتم چطور ؟ گفت که دوست هات میگن سوار ماشین شهربازی نبودی و از این حرفا منم گفتم نه به والله من خودم اصرار کردم که سوار بشن . اما مامانم دیگه چیزی نگفت . من همیشه فکر میکردم که خیلی حساسم و به خاطر همین که فکر میکنم دوستم دروغگو هستش اما بعد شنیدن این حرف خیلی ناراحت شدم راستش خواستم بپرسم از این به بعد چطور با این نامرد رفتار کنم ؟