2777
2789

میشه لطفا از مزایا و معایبش بگید از جو‌ بیمارستان اگه برگردین عقب بازم همین رشته رو انتخاب میکنید اگه نه چی رو انتخاب میکنید 

خواهشا زیر ۱۸ سال اصن نظر نده تو‌توهمات نوجونید اعصابم بهم میریزید 

ما ۳ تا پرستار داریم هر ۳ پشیمونن . دهتر خالمم دانشجو پزستاری هدفش رسیده فقط مهاجرت ک داره ادامه میده میگه دوستام همه دارن انصراف میدن یا تو فکر مهاجرتن . شغل بشدددددت سختیه . اگه عاشقشی برو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیش سخته خو بقیه دارن از بی شغلی مینالن

میتونی بخش سوختگی دختری که کل صورت و بدنش سوخته پانسمان کنی؟؟؟ واسه پیرزن ۸۰ ساله سوند وصل کنی؟؟؟ شب تا صبح تو اورژانس بمونی بیمار تصادفی و چاقو خورده بیارن؟؟؟ میتونی دست قطع شده بخیه بزنی؟؟ جایی باشی که تمام مدت گریه و مرگ و میر؟؟؟

عزیزم هزار تا راه برای پیشرفت داره ارشد و دکتری . فوق داره 

استاد کارآموزی داره 

کلی گرایش ارشد داره 

زخم و زیبایی و کاشت مو تاسیس کلینیک و باز توانی و مهدکودک و شرکت خدمات درمانی ... داره 

سختی های خودشم داره 

من ترم ششم و راضی ام 

مهاجرت هم فول دیگ  مدرک زبان و آزمون آمریکا کانادا استرالیا

مدرک زبان آلمان 

و کشورهای عربی هم ک هست با حقوق بالا 

پیج بلاگرای پرستاری ببین گیسو نرس هست من دوسش دارم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
میتونی بخش سوختگی دختری که کل صورت و بدنش سوخته پانسمان کنی؟؟؟ واسه پیرزن ۸۰ ساله سوند وصل کنی؟؟؟ شب ...

اولیو متخصص پوستم میبینه 

سوند کار کمک بهیاره همه این چیزایی که میگیو پزشکم میبینه چرا میگن پزشکی می ارزه اما پرستاری نه شرایط کنکورم جوری نیست که بشه پشت کنکور موند 

عزیزم هزار تا راه برای پیشرفت داره ارشد و دکتری . فوق داره استاد کارآموزی داره کلی گرایش ارشد داره ز ...

ممنون پ چرا همه میگن بده سخته فلانه حتی میگن پزشکی تعهدی که ۱۱ سال تعهد داره صد شرف داره به پرستاری 

اما بنظر خودم انتخاب پرستاری خیلی منطقی تره  بنظر شما چی ؟

اولیو متخصص پوستم میبینه سوند کار کمک بهیاره همه این چیزایی که میگیو پزشکم میبینه چرا میگن پزشکی می ...

متخصص میبینه و میره اما پرستار که چندساعت باید پانسمان بکنه . سوند کار پرستار . بهیار خالیش میکنه . چون پزشک حداقل درامدش خیلی بالاتره . از روی لج که نمیگم . میگم بدونی چی در انتظارته اگه این شغل دوس داری بری

متخصص میبینه و میره اما پرستار که چندساعت باید پانسمان بکنه . سوند کار پرستار . بهیار خالیش میکنه . ...

دوسش ندارم اما خب مجبورم 

پزشک عمومی در امدش ۲۰ تومنه کجا خیلی بالاتره 

(من هی با پزشکی مقایسش میکنم چون باید بین تعهدی و پرستاری یکیو انتخاب کنم)

دوسش ندارم اما خب مجبورم پزشک عمومی در امدش ۲۰ تومنه کجا خیلی بالاتره (من هی با پزشکی مقایسش میکنم چ ...

نهایت سالای اول ۲۰ تومن . میره یه مطب میزنه کلی پول درمیاره لاین ژل و بوتاکس وارد بشه راحت مجوزم داره بالای ۱۰۰ درمیارن . دستگاه لیزرو....

نهایت سالای اول ۲۰ تومن . میره یه مطب میزنه کلی پول درمیاره لاین ژل و بوتاکس وارد بشه راحت مجوزم دار ...

میگم پزشک تعهدی مرکز لیزر تو روستا ؟ لاین ژل و بوتاکس تو روستا؟ 

مشخصه پزشکی دولتی خیلی بهتره تا پرستاری من گفتم تعهدی ۳۶ سالگی تازه از روستا میاد شهر 

میگم پزشک تعهدی مرکز لیزر تو روستا ؟ لاین ژل و بوتاکس تو روستا؟ مشخصه پزشکی دولتی خیلی بهتره تا پرست ...

عزیزم من ب عنوان کسی ک چهار ساله تو علوم پزشکی ام میتونم کمکت کنم 

سوالی داشتی بپرس 

بعدشم پرستاری از خدات باشه بیاری اینو الان نه سالهای بعد میفهمی اگ میاری ک باید خیلی خوشحال باشی 

پزشکی هم مطب زدن پروانه و مجوز میخواد ک سهمیه ها و کلی آدم اولویتن تا تو و عمومی اش ب هیچ کاری نمیاد 

تو تا ۳۶ سالگی با پرستاری تو بهترین کشور های دنیا برای خودت بهترین زندگی رو می‌سازی میتونی حتی تحصیلم کنی 

پیج نرس ترانه رو بهت پیشنهاد میدم ببینی 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️