2777
2789
عنوان

تجربه من از خرید کاپ قاعدگی

411 بازدید | 49 پست

سلام 

خانوما من نه قصد تبلیغ دارم 

نه تازه واردم ...

برای خرید کاپ خیلی خانومای نی نی سایتی کمکم کردن 

و دفعه اول استفاده می کنم اما باید دینمو ادا کنم و منم تجربمو بگم تا شاید حتی یک نفر مشکلش حل بشه

خانوما قصدم خیره پس ببخشید یه جاهایی بی پرده توضیح میدم 

اگه هستید بگم

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

منم دارم پارسال خریدم بینهایت راضیم

عالیه

عالی

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من میذارم قصدم اینه دیگران استفاده کنند

۱

بچه ها من حدود دو ساله که میخواستم کاپ بخرم ولی مطمئن نبودم بتونم استفاده کنم همش میخوندم کسانی که استفاده میکنن نود درصد خیلی راضی هستن ولی تصور اون مرحله جای گذاریش همیشه منصرفم میکرد تا ماه پیش که بالاخره از سایت  خریدم و بعد از چند روز به دستم رسید خیلی خوشگل و گوگولیه ولی به نظرم بزرگ و سفت بود و باورم نمیشد بتونم جای گذاریش کنم....حالا چی شد که خریدم  الان میگم

استاتر خوب شد دیدمت 

فقط بگو چرا من باید تو خونه موقع کار شعر امضات تو ذهنم تکرار بشه😂😂

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

من خونریزی های نسبتا شدید دارم زایمان طبیعی هم داشتم ...خونریزی شدید یعنی یهویی یه حجم زیادی می‌ریخت که پد بهداشتی فرصت نمی‌کرد جذب کنه در نهایت از جلو و پشت پس میداد اگر مسافرت بودم یا بیرون از خونه که دیگه واویلا....

دقیقا ماه پیش توی جاده تقریبا ۱۰ دقیقه بود برسیم به خونه مانتوی رنگ اجری هم تنم بود که باز این اتفاق افتاد و یهو حجم زیادی خون ریخت و متاسفانه شلوارم کثیف شد و مانتو روشن هم پوشیده بودم شب بود دیدم بشینم روی صندلی همه جا خونی میشه ماشین خودمون هم نبود تو ماشین داداشم بودیم خلاصه وضع بدی بود از روی صندلی بلند شدم و گفتم وای پام خواب رفته...یکی از پاهامو گذاشتم زیرم که صندلی کثیف نشه

)همه اینا در صدم ثانیه اتفاق افتاد

نامحسوس مانتومو زدم بالا و به هر بدبختی بود به خونه رسیدم دیدم خوشبختانه ماشین تمیزه و مانتوم هم تمیزه بدو بدو رفتم حموم و ادامه ماجرا

اما

استرس اون شب منو کشت تو اون ده دقیقه به اندازه ده سال استرس کشیدم

دقیقا فرداش تصمیم گرفتم کاپ بخرم و سایز ۲ با تو جه به حجم خونریزی و زایمان طبیعی سفارش دادم

وقتی رسید دیگه پریودم تموم شده بود همون روز شستمش و جوشوندمش من لیوان استرالایزرش هم خریدم و رفتم واسه تست

وای

وای

هر کاری کردم نتونستم جایگذاریش کنم ...

بیخیال شدم کلی هم زخم و زیلی شدم

ناامیدانه اومدم نظرات نی نی سایتی هارو خوندم و دوباره رفتم واسه استفاده که ایندفه جایگذاری شد اما کامل کاپ باز نشده بود و تاخوردگی داشت که بازم با شکست مواجه شدم کلا بیخیالش شدم و ناراحت پیام دادم به پشتیبان کاپ و گفتم سایزش بزرگه و کامل باز نمیشه پشتیبان گفت نه عزیزم طبق تجربه میگم سایزش مناسبتونه و کلی راهنمایی کرد که از ناراحتی که پولمو دور ریختم پیامشو نخوندم و کاپ رو جمع کردم گذاشتم تو کارتنش و گفتم ولش کن...

تا تقریبا چهار روز پیش که نزدیک موعدم بود باز دوباره اومدم سراغ نی نی سایت و خوندم و خوندم فهمیدم که پوزیشن بدن موقع جایگذاری مهمه و بهترین شکل حالت ایستاده کمی روبه جلو و یک پاروی زمین و یک پاروی یه بلندی هست یا حالت توالت فرنگی چون توالت فرنگی نداشتیم حالت ایستاده روی بلندی رو انتخاب کردم هنوز پریود نشده بود ژل لوبریکانت زدم و جایگذاری کردم خیلی راحت‌تر از دفعه قبل بودم باهاش و ژل کمک کرد دیگه زخم و زیلی نشم

خلاصه دو روز مدام جایگذاری کردم و برداشتم تا یاد گرفتم

از دیروز صبح پریود شدم و کاپ رو جا زدم دفعه اول نشتی داشتم که بلافاصله رفتم و دوباره جا زدم

یعنی بگم عاااااالی عاااالی عاااالی

حالا میفهمم چی میگن خانومایی که دارن

هیچی حس نمیکنی

نشتی ندارم اصلا خوب یاد گرفتم

اون حس ریختن رو هم ندارم

چقدر خوبه خدایا

خانوما با بدن خودتون هرطور دوست دارید برخورد کنید اما

اگر مثل من دودل هستید که بخرید یا نه

باید بهتون بگم اولش سخت و ناامیدانه است اما باور کنید یاد میگیرید سخته چون بدنمون رو نمی‌شناسیم ولی معجزه زندگیه کاپ...

امروز روز دومه ...

من آسوده دمر خوابیدم بدون هیچچچچچ ترسی

منی که جرائت نداشتم خونه کسی برم همیشه از ترسم دو تا شو رت میپوشیدم و کباب میشدم

خدایا مرسی

خانومای شجاع و جسوری که اومدید اینجا ونظراتتونو گفتید مرسی

مخترع کاپ مرسی...