2777
2789
عنوان

تجربه من از خرید کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 49 پست
بله عزیزمالبته شنیدم که میگن تاثیر نداره ولی بدن ها با هم فرق داره

بله گلم فکر کنم روی من اینجوری اثر داشت ولی کلا خوبه😃😃

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
استاتر خوب شد دیدمت فقط بگو چرا من باید تو خونه موقع کار شعر امضات تو ذهنم تکرار بشه😂😂

من همون سال۹۲ که اسی رودیدم وشعرش تو ذهنم مونده بود الان تاپیکش رودیدم ورفتم سراغ امضاش که دیدم همچنان به شعرش وفاداره  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله گلم فکر کنم روی من اینجوری اثر داشت ولی کلا خوبه😃😃

بله کلا همینکه آبرومون حفظ میکنه من ازش راضیم 

من شاغلم واقعا حس میکردم همه می‌فهمیدند چون یدفعه تو هر موقعیتی می جدیدم سمت دستشویی تابلو میشدم

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

من همون سال۹۲ که اسی رودیدم وشعرش تو ذهنم مونده بود الان تاپیکش رودیدم ورفتم سراغ امضاش که دیدم همچن ...

اره من ۱۱ ساله تو سایتم چون واکنش ها نسبت به امضای همیشه مثبت بوده عوضش نکردم 

خودمم دوسش دارم

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

بله کلا همینکه آبرومون حفظ میکنه من ازش راضیم من شاغلم واقعا حس میکردم همه می‌فهمیدند چون یدفعه تو ه ...

وایی اره و اینکه من شبا برام کابوس بود الان راحتم😄 ته تهش ی نوار یدک میزرام که اون ببچاره پر شد کقیف نشم من کلا زیرم پد مینداختم از شدت خونریزی

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳