2777
2789

فیلم و عکس اون جوری نبین .تا خوابت نیومده به رختخواب نرو .و شستشو با اب سرد  

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو با شغل و کار سرگرم کن اینا مال بیکاریه بیشتر

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
من راه حل درستی ندارم ولی خب لطفا خودت رو به سردیجات نبد اینجوری بدنت آسیب میزنه .

شاید روزی ۳ یا ۴ لیوان عرق کاسنی هم میخورم اما تاثیر انچنانی نداره

دیگه از بس سردی خوردم لرزش دست گرفتم

شاید روزی ۳ یا ۴ لیوان عرق کاسنی هم میخورم اما تاثیر انچنانی ندارهدیگه از بس سردی خوردم لرزش دست گرف ...

تورو خدا اصلا این کار رو نکن . همین کار از خود.ار بیشتر به بدنت آسیب میزنه 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

طبیعیه عزیزم دنبال چیزی نباش که بخوری شاید یک وقت به بدنت آسیب بزنیروزا خیلی بیکاری؟اگه آره سعی کن ب ...

نه از صبح تا عصر سرکارم عصرم میرم باشگاه شب که میرسم خونه خسته ام اما خب بازم تو طول روز بشدت حسش میکنم حتی سرکار