2777
2789
عنوان

چادری بودن🥲🫂

589 بازدید | 29 پست

15 سالمه میرم کلاس هشتم،مدرسه م شاهده

خیلی دلم میخواد چادری باشم 

ولی مدرسه رفتنی وقتی میبینم هیشکدوم از دوستام چادری نیستن یجوری میشم

یا حتی از مدرسه در اومدنی پسرا مسخره میکنن بدم میاد

دوستام یه فاز دیگه دارن و منو عین خودشون میدونن

دیگه نمیدونن که من مذهبی ام

از مدرسه برگشتنی گاهی اوقات با پسرا حرف میزنن و.. 

ولی کار ندارم

خیلی دوست دارم چادر بپوشم،خانواده م هم تشویقم میکنن

یه زمانی چادری شدم ولی ترک کردم

تو اون زمان هم برا اولین بار دوتا خاستگار واسم اومد😂(خرذوق شدما😂😂😂) 

حالا چیکار کنم که با چادر پوشیدنم اعتماد به نفسم بالا بره

خانواده مون همه مذهبی ان

خاله هامم میگن _اسمم_ یا کلا چادر بپوش یا دورو نباش

خب من نمیدون مکدومو انتخاب کنم

چادر نپوشیدنی دلم میخواد شال بپوشم

شال پوشیدنی دلم میخواد چادر بپوشم😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن با چادر خدا ازت راضی میشه. 

به این فکر کن تو عامل به گناه افتادن اقایون نمیشی

به این فکر کن اون دنیا جلو حضرت زهرا سربلندی که حجابت کامل بوده. 

به این فکر کن که رضایت امام زمان تو چی هست؟ 

با چادر به شدت ارامش و امنیتت بالاست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

آفرین به این طرز فکرت 

ولی از خودت بودن نترس 

بزار دیگران تورو همین جوری که هستی دوست داشته باشن نه به خاطر اینکه خودتو سرکوب می‌کنی که چادر سر نکنی 

ما هم وقتی هم سن تو بودیم یه دختر تو کلاسمون بود چادری بود اما هممون عاشقش بودیم

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بنظر من نپوش 

چون معلومه نمیتونی نگاهارو تحمل کنی احساس بدی بهت دست میده وقتی بین همکلاسیات راه میری 

پس واسه چی خودتو اذیت میکنی؟ 

به جاش حجاب استایل باش 

مانتو عباها الان به شدت شیک شدن و خوشگل پبراهنای بلند و روسری بپوش ولی چادر نه 

متاسفانه چادری بودن تو جامعه ما باعث میشه خیلی از فرصت ها و ارتباطاتت رو از دست بدی، دیدم که میگم!

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

بنظر من نپوش چون معلومه نمیتونی نگاهارو تحمل کنی احساس بدی بهت دست میده وقتی بین همکلاسیات راه میری ...

نه عزیزم این طرز فکرت اشتباهه

اتفاقا هم کلتسی های من مشکلی ندارن

من از اون اراذل هایی بدم میاد که جلوی مدرسه تیکه میندازن

از حجاب استایل بودن هم متنفرم