2777
2789

دخترم مجرد و 18 سالمه

یه بار رفتم سوپری محلمون فروشنده اش یه پسر جوون بود رفتم تخم مرغ و سس مایونز بخرم برا سالاد الویه

رفتم تو همچین تحویلم گرفت و می‌گفت خوش اومدید واحترام میذاشت ! !گفتم لابد ازم خوشش اومده !

بعد یه بار دیگه رفتم مغازه اش دوباره همونجوری کلی احترام و خوش اومدین و بفرمایین و اینا

گفتم شاید از این پاچه خواراس ک هر دختری ببینه اینجوری رفتار میکنه با شاید با همه مشتریاش اینجوریه 😬

ولی اون موقع ک رفتم رفتارشو با مشتریای دیگ دیدم کاملا سرد بود و معمولی (ک مشتریای دختر چ پسر و در کل همع جور )

بعد منم تو دلم ذوق مرگ شدم ک شاید ازم خوشش اومده بیاد خواستگاریم 😀

چون اونجوری ک اون رفتار می‌کرد منم داشتم ازش خوشم میومد 

بعد با ی لبخند برگشتم خونه ب مامانم گفتم ک آره این اینجوری و اینا 

مامانم گف فلانی رو میگی پسر فلانی ؟؟گفتم اره میشناسیش؟؟گفت اون متأهله😐😐😐

من پرام ریخت چون خیلی جوون بود فک نمیکردم متاهل باشه!

بعد از اون روز ک فهمیدم متاهله دیگ نرفتم مغازه اش 

خیلیم کم از خونه میرم بیرون

ولی بعدا فهمیدم هر وقت از خیابون رد میشم منو میپاد 

امروزم داشتم رد میشدم فهمیدم زیر نظرم گرفته

در کل رد میشم ازاونجا میفهمم نگام میکنه😐

فکرمم کلی الان درگیر😕

..نسیم زلف تو گر بگذرد به تربت حافظ ز خاک کالبدش صدهزار لاله برآید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به ادمای خیانت کار

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

دیگه الکی ذهنتو درگیر نکن ولش کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
فکرتو درگیر مرد زن دار نکن خاهشا

منکه نمیدونستم زن داره از وقتی فهمیدم متاهله دیگه نرفتم مغازه اش

..نسیم زلف تو گر بگذرد به تربت حافظ ز خاک کالبدش صدهزار لاله برآید