2777
2789

من داشتم سیب زمینی سرخ میکردم برادرم ه می اومد ناخونک میزد آخر عصبانی شدم گفتم یه بار دیگه بیای قاشق داغ میزارم رو دستت

یکم دعوای خواهر و برادری کردیم 

بابام یهو گفت خونه سالمندان از چه سنی قبول میکنن من برم اونجا از دست شماها راحت بشم‌؟

خیلی ناراحت شدم

فکر کنم‌ چون قبلا بهم گفت برو چند روز از مادربزرگت نگهداری کن و من نرفتم بابام ناراحت شده 

اگه سر همچین چیزی میخواد بره خانهٔ سالمندان خب اشتباه کرد بچه‌دار شد. بچه داشتن اینا رو هم داره!

خانوادهٔ ایرانی عجیبن! با دید کزت و کلفت و ربات بچه‌دار میشن بعد که میبینن بچه دردسر داره و سر و صدا میگن بچه بده.

ویران‌گر اعظم هستم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره حق داری والا.منم بودم نمیرفتم.می گن واسه کسی بمیر که واست تب کنه.همونا رو دوست داره،ازش مراقبت ک ...

یه مغازه داره داده اجاره 

کل اجاره رو داده دست عموم 

همه میگن خودت بابد از اون پول استفاده کنی کیفشو ببری 

میگه مال خودمه به هر کی میخوام میدم

بقیه بچه ها هم وقتی میبینن مادرشون اینجوری میگه خب چیزی نمیگن دیگه 

یه مغازه داره داده اجاره کل اجاره رو داده دست عموم همه میگن خودت بابد از اون پول استفاده کنی کیفشو ب ...

خب پس واقعا شما نه وظیفه ای دارین نه تکلیفی،خودش می دونه و عزیز دردونه هاش.عجیبه بابات این چیزا رو میبینه و باز طرفشونه

خب پس واقعا شما نه وظیفه ای دارین نه تکلیفی،خودش می دونه و عزیز دردونه هاش.عجیبه بابات این چیزا رو م ...

اتفاقا بابامم خیلی حرص میخوره از دست مادرش 

قبلا کلی خرید میکرد می‌برد برا مادربزرگم 

ولی الان میگه من خرید میکنم میبرم دیگه برادرم خریدی نمیکنه همون پولم میزاره جیبش