2777
2789
عنوان

من هیچوقت بر علیه یه کاربر تاپیک نمیزدم ولی ایشون حد خودشو نمیدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 45 پست

تا وقتی این افکار رو داریم اوضاعمون همینه 

یه عده‌ای رو میگن شما ایرانی نیستید 

یه عده رو هم میگن جچتحزیه طلبید 

و هزاران حرف تفرقه انداز دیگه 

کاش یه روزی میومد دیگه این حرفارو نشنویم

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا چرا خط کشیدی رو اسم کاربری ‌تو اگه حرفی داری باید تگ ش کنی پشت سر حرف زدن ک فایده ای نداره

نمیخواستم دعواش کنید

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
از کجا معلوم خودش ایرانی اصیل باشه؟؟اصلا ایرانی اصیل نداریم ،هر کی از یجا اومده درضمن اعراب ایران ای ...

والا بعدم میگی ترکیه ها ایرانین ولی اعراب ایرانی نیستن 

آدم خندش مگیره بخدا

ایران یا زمانی تا اروپا بود

اون یارو میگه ترک کورد عرب و لر برن خب ما بریم ایران خالی نیشه دیگه فازشون چیه😐😂

یه کلیپ دیدم مجری‌ دگوری آذر بایجان میگفت تبریز وزنجان وارومیه  مال ماست  

یکی نیس بگه آخه زنیکه آذر بایجان(باکو) یه روزی جز ایران بود چه زری داری میزنی

اینا میخان بین ترک ولر وکرد  وعرب و...... تفرقه بندازن  مردم ما هم قشنگ دارن کمک میکنن به هدفشون برسن

سلام

آقا هستم.

دین ما میگه هرکی پرهیزگارتره پیش خدا عزیزتره.

حرفی از نژاد نزده،یارای پیامبر هم خیلیاش از نژادهای غیر عرب بودن.این از نظر دین.

تیم ملی فرانسه رو اگه بخوان فقط فرانسویان توش بازی کنن،اصلا تشکیل نمیشه چون اونوقت یک نفر هم عضو نداره.

کشورهای اسکاندیناوی مثلا سوئد یا آلمان که خیلی به نژاد و کله ی سیاه حساسن،همه از این سیاست عقب نشینی کردن چون شایستگی ربطی به نژاد نداره.

صدی نود و نه تا از مدیران آمریکایی،از کشورهای دیگه هستن که جذبشون کردن.

من عرب نیستم اما حدود ۱۰سال با عربهای خوزستانی زندگی کردم،هیچکس مثل من از غیرت و شجاعت و پاکی و جوانمردی و وفاداری در ایران به گرد پاشون نمی‌رسه.اگه اعراب نبودن خوزستانی در کار نبود.

سهراب سپهری یه جایی میگه:نسب من شاید،به زنی فاحشه در شهر بخارا برسد...

کی می‌دونه اصل و نسبش از کجاست؟

فرزند هنر باش نه فرزند پدر... بگو خودت چی داری

در آخر اینکه،نژادپرستها کوچکترین مغزها رو دارن.شما ناراحت نباش.

منم از اینجور ادمها دیدم یادمه تو یه جمعی بودیم همین موضوع رو مطرح کردن منم گفتم خب حالا که هیچ قومی با قوم دیگه سازگاری نداره هر قومی محدودش رو تعیین کنه یه کشور مستقل بشه کاری به هم نداشته باشین یکیش برگشت گفت ما اینهمه جنگ نکردیم که تجزیه بشیم گفتم شما همین الان داشتین همدیگرو میخوردین انگار چشم دیدن همو ندارین خب جدا شین هر قومی یه کشور تشکیل بدین هم خدا میخواین هم خرما هم چشم دیدن همو ندارین هم میخواین تجزیه نشین یا باید اینجور حرفا رو بزارین کنار یا تجزیه بشین هرکی بره واسه خودش کشور بسازه اینهمه جنگ و دعوا و کدورت و تهمت زدن نباشه بعصیا الکی حرف از ایرانی و غیرت میزنن بعد سر چیزهای الکی باهم بحث میکنن من یادمه  تو دانشگاه مونم یه سری دانشجوها عین بچه ها به جون هم میوفتادن بخاطر همین قومیتها 

حالا نینی یار حرف منو سیاسی نبینه ولی کل ایران با نفت و گاز جنوب داره میچرخه اگه همین جنوب نباشه کل ایران مختله چند وقت پیش داشتم با یکی صحبت میکردم گفتم ایران بخاطر همین نفت وگاز داره می چرخه بعد میبینی جنوب امکاناتش نسبت به شهرهای  دیگه کمه مسئولین به شهرهای جنوب باید بیشتر برسن من اگه شهرهای جنوبی بودم خودمو جدا میکردم میچسبوندم به دبی و کشورهای عربی . بعد اون موقع باید ایران رو میدیدیم که به چه فلاکتی میوفته بیچاره شهرهای جنوبی بیشترین منابع ایران رو تامین میکنن بعد اونقدر بهشون  رسیدگی نمیشه بخدا ادم حرصش میگیره میگه شهرهای جنوبی رو جدا کنیم بچسبونیم به کشورهای خوب مثل دبی ببینیم بقیه ایران چطوری میخواد زندگی کنه من جنوبی نیستم ولی میبینم به شهرهای جنوبی ایران کم رسیدگی میکنن همیشه همینه  اونی که بیشتر زحمت میکشه کمتر بهش توجه میکنن جالبه شهرهای دیگه بیشتر اعتراض میکنن یه جورایی شهرهای جنوب مظلوم واقع  شدن 

منم از اینجور ادمها دیدم یادمه تو یه جمعی بودیم همین موضوع رو مطرح کردن منم گفتم خب حالا که هیچ قومی ...

دقیقا

حالا نینی یار حرف منو سیاسی نبینه ولی کل ایران با نفت و گاز جنوب داره میچرخه اگه همین جنوب نباشه کل ...

والا اگ ما مثل بحرین میدادن جدا میشدیم الان پسشرفته بودیم باید بیای بیین خرمشهر و آبادان و اهواز جقدر اوضاعش خرابه

منطقه ۳ واقعا لیاقت خوزستان منطقه ۳ بودنه ببین چقدر وضعمون خرابه