2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شکم اولم درد زیر دلم مثل پریود بود ولی شدیدتر

من منتظر پریود شدنم بودنم اصلا فکر نمیکردم باردار باشم

دیدم دردش خیلی زیاده رفتم مثل همیشه ژلوفن خوردم ولی حتی سر سوزن دردمو ساکت نکرد

دو تا قرص خوردم فایده نداشت خواهرم گفت شاید بارداری رفتم بیبی چک زدم مثبت شد

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
من شکم اولم درد زیر دلم مثل پریود بود ولی شدیدترمن منتظر پریود شدنم بودنم اصلا فکر نمیکردم باردار با ...

چه جالب

من حالا دوران پریود دردم خیلی شدید تر بود ولی الان به اون شدت نیست

یه لحظه میگیره ول میکنه

کمر و پهلوهامم همینطور

چه جالبمن حالا دوران پریود دردم خیلی شدید تر بود ولی الان به اون شدت نیستیه لحظه میگیره ول میکنهکمر ...

من الان دارم پریود میشم به خدا دارم زایمان میکنم انگار انقد کمرم درد میکنه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
یعنی ممکنه حامله باشمدعام کن خواهری

عززززیزم انشالله هر چی به صلاحت باشه برات اتفاق بیفته

خواهر منم ۱۰ ساله منتظره