2777
2789
عنوان

بخشش برادر بعد فحاشی

375 بازدید | 25 پست

شما باشید برادری رو می‌بخشید 

که بخاطر دروغهای زنش زنگ بزنه و فقط فحش بده و قطع کنه 

حتی ندونه قضیه چیه ؟

بعد بقیه بگن  عصبانی بوده یه چی گفته فراموش کن !!!

شما باشید فراموش میکنید ؟

صلوووااااااات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فراموش نمیکنم و نمیبخشم 

یک مدت خیلی طولانی هم قهر میکنم خونشم نمیرم 

ولی مثلا اگه خونه مامان بابا دیدمش در حد اینکه سلامشو جواب بدم اگر هم خودش سلام نکنه سلام نمیدم کاری هم به کارش ندارم انگار همچنین ادمی وجود نداره

فراموش نمیکنم و نمیبخشم یک مدت خیلی طولانی هم قهر میکنم خونشم نمیرم ولی مثلا اگه خونه مامان بابا دید ...

بعد مامان و باباتون بگن این چه رفتاریه و تو رو مقصر بدونن چی ؟

صلوووااااااات
بعد مامان و باباتون بگن این چه رفتاریه و تو رو مقصر بدونن چی ؟

در این مورد خب شما باید  بگی چی کار کردی که من بگم دعوا کردین سر چی 

اون پست قبلی هم بخاطر این بود که فحاشی به هیچ عنوان قابل قبول نیست اونم وقتی داداشت نمیدونه چی شده و حق توضیح به تو نداده

در این مورد خب شما باید بگی چی کار کردی که من بگم دعوا کردین سر چی اون پست قبلی هم بخاطر این بود که ...

خب دقیقا من کاری نکردم خانمش دروغ گفته از جانب من حرف زده 

اون زنگ بزنه من بگم سلام و اون شروع کنه به فحاشی و قطع کنه بعد همه بگن خب عصبانی بوده 

صلوووااااااات
در این مورد خب شما باید بگی چی کار کردی که من بگم دعوا کردین سر چی اون پست قبلی هم بخاطر این بود که ...

مامان و بابا و مخصوصا بابا میگن عیب نداره هر چی شد خواهر و برادر باید کنار هم باشن 

خب من قبول ندارم چرا باید از درون خودمو بخورم ولی در ظاهر برم روبوسی کنم باهاش انگار هیچی نشده 

صلوووااااااات
خب دقیقا من کاری نکردم خانمش دروغ گفته از جانب من حرف زده اون زنگ بزنه من بگم سلام و اون شروع کنه به ...

خب به مامان بابات توضیح بده که عروستون الکی حرف زده و همچین چیزی نبوده اگر هم گفتن عصبانی بوده بهشون بگو اگه این حرفا رو به شما میزد شما هم از دستش ناراحت نمیشدین و چون عصبانی بوده دلگیر نمیشدین