2777
2789
عنوان

كسي اينجا بلده استخاره بگيره

87 بازدید | 9 پست

انلاين نه ها واقعي 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توروخدا اگر خوندی جواب بده شما بیماری پسوریازیس یا همون صدف پوستی داشتی سال ۹۹گفتی خوب شدی چطوری درم ...

سلام عزيزم 

والا من چندين دكتر رفتم 

دارو جواب نداد 

رو اوردم به تب سنتي 

دكتره تا ديد تشخيصش سكته پوستي بر اثر اظطراب ناگهاني و شديد دونست كه درست بود تمام مواردي كه گفت ميگفت اسم تب سنتي سكته پوستيه 

بصورت كهير بدنمو گرفت بجز صورتم 

علل خصوص روي شكم و كمر و بازوهام خيليييي زياد بود 

دارو تب هم خوردم خيلي چيزاي عجيبيم بود 

ولي بعد يه مدت خسته شدم 

اونقد خارش داشت كه لباسام خوني بود 

حالت كهير كه نوكش سفيد بود اما چركي نبود اين حالتي بود 

من شفا گرفتم راستش چون دكتر گفت به محض كوچيكترين اظطراب و تنشي بصورت خود ايمني در ميريزه و تا اخر عمرم همرامه 

سالهاس محو شدن 

اينجا هم چند جا نوشتم 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
سلام عزيزم والا من چندين دكتر رفتم دارو جواب نداد رو اوردم به تب سنتي دكتره تا ديد تشخيصش سكته پوستي ...

الان دقیق من متوجه نشدم  الان دیگه مصرف نمیکنید داروی طب سنتی  آیا خوب شدین یا برگشت بیماری تون خدایی نکرده

الان دقیق من متوجه نشدم الان دیگه مصرف نمیکنید داروی طب سنتی آیا خوب شدین یا برگشت بیماری تون خدای ...

نه مصرف نميكنم بعد يه مدت ول كردم 

ولي دكتر گفت به محض استرس حتي كوچيكترين اظطراب برميگرده 

كه خداروشكر تمام شد 

من وضعيت بدنم داغون بود 

موقع نماز اسير بودم تنو لباسام خوني بود 

نه مصرف نميكنم بعد يه مدت ول كردم ولي دكتر گفت به محض استرس حتي كوچيكترين اظطراب برميگرده كه خداروشك ...

میشه لطفاً آدرس طب سنتی ک رفتین بدین و بگید شما هم زخم قرمز بود بعد یه مدت پوسته ریزی سفید میکردن ؟

سلام عزيزم والا من چندين دكتر رفتم دارو جواب نداد رو اوردم به تب سنتي دكتره تا ديد تشخيصش سكته پوستي ...

سلام عزیزم توروخدا جواب ی مادر نگرانی بده وقتی پسرت آلرژی ب پروتیین گاوی داشت بعداز چندوقت خوب شد بعداز چندوقت تونست لبنیات مصرف کنه

سلام عزیزم توروخدا جواب ی مادر نگرانی بده وقتی پسرت آلرژی ب پروتیین گاوی داشت بعداز چندوقت خوب شد بع ...

سلام عزيزم 

دكترشون گفت بچه تا بچه متفاوته 

اما اگه رعايت كنم زودتر خوب ميشه 

من شير خشكيش كردم