2777
2789

چجوری کنکور زبان دادی؟ ترازت چن شد؟ کدوم استان ؟؟ بگوو

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یسوال من دارم ببخش استارتر.. اون قسمت مصاحبه که دارن موقع استخدام هست آره؟ اگه رد بشی چی میشه؟

اگه کنکور ترازت بخوره دعوت میشی به مصاحبه حالا اونجا یا ردی یا قبولی باید آماده باشی

اگه کنکور ترازت بخوره دعوت میشی به مصاحبه حالا اونجا یا ردی یا قبولی باید آماده باشی

اگه رد بشیم یعنی نمیتونیم دانشگاه بریم؟ پس اون رتبه ای که آوردیم چی میشه ببخش عزیزم اطلاعات ندارم 

خدا یار باشد😍😍
اگه رد بشیم یعنی نمیتونیم دانشگاه بریم؟ پس اون رتبه ای که آوردیم چی میشه ببخش عزیزم اطلاعات ندارم

اگه رد بشی میتونی براس دانشگاه های دیگه انتخاب رسته بکنی 

سلام وقت بخیر ببخشید امکانش هست منابعتونو بگید من زبانو دوست دارم قبول بشم 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
سلام وقت بخیر ببخشید امکانش هست منابعتونو بگید من زبانو دوست دارم قبول بشم

سلام کتاب شهاب اناری 

کتاب منحصرا زبان قلم چی 

من زیاد نمیدونم فقط باید زبانتون قوی باشه 

سلام کتاب شهاب اناری کتاب منحصرا زبان قلم چی من زیاد نمیدونم فقط باید زبانتون قوی باشه

زبانم سطحش معمولیه کلاس رفتم تا سطح اد 

شما چه کارهایی بنظرتون برای شما مفید بود در مورد کنکور زبان 

روزی تقریبا چقدر زبان میخوندین و تست می زدید؟

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋