2777
2789
عنوان

فرهنگیان زبان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2997 بازدید | 25 پست
زبانم سطحش معمولیه کلاس رفتم تا سطح اد شما چه کارهایی بنظرتون برای شما مفید بود در مورد کنکور زبان ر ...

من تست نمیزدم هر چی بلد بودم زدم سر کنکور 

فیلم زیرنویس روزی حداقل 15 تا کلمه حفظ کنید 

من تست نمیزدم هر چی بلد بودم زدم سر کنکور فیلم زیرنویس روزی حداقل 15 تا کلمه حفظ کنید

خیلی ممنونم 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تست نمیزدم هر چی بلد بودم زدم سر کنکور فیلم زیرنویس روزی حداقل 15 تا کلمه حفظ کنید

سلام ممنون میشم جواب بدید من ۲۱ سالمه دانشگاه نرفتم ولی زبان تدریس میکنم تو اموزشگاه و مدرک اموزش زبان دارم میخام بخونم برای کنکور فرهنگیان زبام که برم وارد اموزش و پرورش بشم به نظرتون از الان شروع کنم قبول میشم؟سخته کنکورش؟خیلی حالم بده

سلام عزیزم، من میخواستم کنکور زبان بدم و از اون طریق برم فرهنگیان، اینشکلی میشه؟ بعضی میگن باید آزمون خود فرهنگیان که اردیبهشت هست رو داد، نمیشه از طریق زبان رفت. اطلاعی داری؟ 

تویی که داری امضامو میخونی ،برای رسیدن هر دوتامون به حاجت هامون دعا کن💞

سلام عزیزم، من میخواستم کنکور زبان بدم و از اون طریق برم فرهنگیان، اینشکلی میشه؟ بعضی میگن باید آزمو ...

سلام احتمالا الان جواب سوالتونو پیدا کردید، ولی اینو برای اونایی میگم که نمیدونن، شما برای اینکه زبان فرهنگیان قبول بشی حتما باید کنکور زبان هم شرکت کنی، کنکور فرهنگیان فقط هوش و استعداد و تعلیم و تربیت، همه رشته ها انسانی و تجربی هم باید کنکور رشتشونو بدن، کنکور فرهنگیان هم جدا بدن، اینجوری نیست که فقط کنکور فرهنگیان باشه، با میانگین  کنکور رشته اصلی مثل زبان و کنکور فرهنگیان بهتون تراز میدن، پس باید هردو رو شرکت کنید

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

کدوم شهر بودی ؟ ظرفیت منطقتون چقدر بود ؟ توی شهر ما امسال فقط یک نفر میخاست

شهر ما هم انقدر کم بود که قبول نشدم، رقابتم خیلی شدید بود، یعنی فکر کن طرف می‌تونست بره دانشگاه تهران، به جاش رفت فرهنگیان😐

شهر ما هم انقدر کم بود که قبول نشدم، رقابتم خیلی شدید بود، یعنی فکر کن طرف می‌تونست بره دانشگاه تهرا ...

میتونی مثلا شهر های دیگه ام انتخاب کنی ؟ مثلا کرمان باشی یکی از شهرستان های آستانت رو انتخاب کنی که ظرفیت بالاتری داره مثلا سیرجان اینطوری اصلا میشه قبول شد ؟

میتونی مثلا شهر های دیگه ام انتخاب کنی ؟ مثلا کرمان باشی یکی از شهرستان های آستانت رو انتخاب کنی که ...

هر استانی مناطق بومی خودشو داره، مثلا استان تهران، شهرهای غربی بومی بچه های اون شهرا محسوب میشن، غربی هم هم همینطور، تو دفترچه می‌نویسه که شهر تو با کدوم شهرا بومی تو محسوب میشن، اگر شهرای دیگه استانو بزنی به شرطی دعوت میشی که اونجا کسی شرکت نکرده باشه، اولویت بومی بودنه، یه کف تراز هم‌ واسه دعوت شدن هست که باید از اون بالاتر باشه ترازت