2777
2789
عنوان

مشکلتون با مردا اینجا چیه

328 بازدید | 62 پست

خلاصه از حال زندگیم

پدرم کار اصلیش کشاورزه ولی زمین و باغ زیاد داره

روستا نیستم حومه یه شهر هستم

منم صرفا براش کارگری می کنم

هم اینکه اخلاقش رو مخم میره تحملش می کنم

ولی آدم بسیار خوبیه

هیج دوست یا آدم همرنجی اطرافم ندارم

هر ازگاهی حوصلم سر میره میام اینجا

کاری با کسی هم ندارم

بی شرف هستم اگر دنبال رابطه یا اینجور موارد باشم

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین

خب

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه ولی شغل پدرتو چرا عنوان میکنی

https://www.karzar.net/251101                      متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

مناسب شما نیست سایت

چجور مناسب ما نیست

هیچ سایتی مثل ایتجا با یه تایپیک صد نفر نمی تونه اظهار نظر کنه

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
چجور مناسب ما نیستهیچ سایتی مثل ایتجا با یه تایپیک صد نفر نمی تونه اظهار نظر کنه

صبح یه تاپیک زنونه بود من 

مناظهارنظر نکرده بودم 

بعد یه اقاعه داشت اظهار نظر میکرد😐

ناشناس من؛https://daigo.ir/secret/7413336697         کاربری اصلیم🌱؛بهارررشونممم.
باشه ولی شغل پدرتو چرا عنوان میکنی

چطور جزو آبرو ترین و شرافتمندانه ترین شغل هاست

ولی این دور زمونه خار و ضلیل شده