2777
2789
عنوان

مشکلتون با مردا اینجا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف تو درسته ولی بیا شرایط همدیگرو درک کنیم تو این جامعه هیچکس گوش شنوا واسه دردل کردن نداره من خودم ...

حرف شما قبول دارم با اسی کاری ندارم چون مشخصه بی آزاره ولی وقتی ددی سایت و چندتا سایت مخصوص برای آقایون هست چرا اونجا نمیرن اینجا اکثرا درخواست میدن مزاحمت اینجا میکنن

منو با دختر خالم اشتباه نگیرید
حرف شما قبول دارم با اسی کاری ندارم چون مشخصه بی آزاره ولی وقتی ددی سایت و چندتا سایت مخصوص برای آقا ...

ددی سایت کلا برای من بالا نمیاره

حتی با vip

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
حرف شما قبول دارم با اسی کاری ندارم چون مشخصه بی آزاره ولی وقتی ددی سایت و چندتا سایت مخصوص برای آقا ...

دقیقا سایتا دیگه هم هست ولی شاخص ترینشونه تو ددی سایت مثلا ۲۰۰ تا کاربری ثبت شده باشه ولی نی نی سایت بر فرض۵ برابرشه بنظزت کدوم برای مشورت و دردل بهتره ؟

ولی جدا از اون اگه آقایون و حتی خانما حد مرزشون نگه دارن هیچ مشکلی پیش نمیاد

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت
اینجا زنونه هست و خیلی مشکلات مخصوص خانوما مطرح میشه که شما نباید تو اینجا باشید به مردایی مثل شما م ...

گفتم هیچ جایی و سایتی شرلیطش مثل اینجا نیست

دو سه تا دوست صمیمی دارم

اونا هم اکثرا تو لاک خودشونن

یکیش متاهل شده

یکیش تو پروژه هست شریف درس می خونه

یکیش هم سربازه 

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین