2777
2789
عنوان

پی تاپیک مردم شمالی و جنوبی

449 بازدید | 20 پست

عزیزم که میگی نوار و خیلی چیزا تو آب پیدا شده! و مردم تو پارک میان چادر میزنن

باید خدمتت بگم که چندین ساله جنوب رو پیدا کردیمو نیست رو دست مردم جنوب

میفهمن مسافری کلی بهت میوه میدن و .. و مثل مغازه های شمال با مسافرا مشکل ندارن که پول یه اب معدنی رو بیست برابر حساب کنن

در ضمن تهران دم عید پر اسنپ با پلاک شمال میشه و تهرانو بیشتر ترافیک میکنین کسی بهتون چیزی میگه؟

مردم همه ایران عشقن ولی امیدوارم یه افراد کمی از شمال که با مسافرا مشکل دارنن دلشونو بزرک تر کنن!

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

والاااا  انگار شمال ارث پدرشونه

اختیار خونه هاتونو دارین 

جنگلو دریا رو ک نخریدین

والا شهر ماهم توریستیه هیچوقت این اداهارو درنمیاریم

یکی میگفت شمال در یه خونه رو زدیم یه قالب یخ بگیریم میگفت فاصلمون تاخیابون اصلی زیاد بود 

میگفت بهمون ندادن 

اما اینجا....

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم ببخشید خیلی ببخشید ولی شمالی‌ها حسابی آدمو می‌چزونن و تا می‌تونن پول از طرف می‌گیرن بفهمن شمالی نیستی انقدر یک جنس رو گرون باهات حساب می‌کنند که خدا می‌دونه کجا مردم جنوب اینجورین اصلاً جنوبی‌ها اینجوری نیستن من ۵ سال شمال نرفتم دیگه هیچ وقت نمیرم تا وقتی دریای جنوب هست 

تو اینستاگرام دیدم یه پیج توریستی نظرسنجی گذاشته بود که کدوم شهر ایران خیلی گرون حساب می‌کنن با توریست همه زده بودن مازندران یعنی دیگه اسم مازندران متاسفانه در رفته به گرون فروشی برای مسافر

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

شمالی نیستم ولی عکس و فیلمای شلوغی شمال رو که میبینم واقعا دلم به حالشون میسوزه

شهرشون به گند کشیده شده

حالا درسته یه عده کسب درامد هم دارن از این طریق ولی همشون که مغازه و رستوران ندارن و مسافرا فقط مزاحمشونن

{ خانم هستم }
موافقم ببخشید خیلی ببخشید ولی شمالی‌ها حسابی آدمو می‌چزونن و تا می‌تونن پول از طرف می‌گیرن بفهمن شما ...

دقیقاااا من رفته بودم قشم لوازم ارایش بخرم بخدا دید مسافریم هرچیییی گفتیم حساب نکرد بعد شمال رفته بودم سیر ترشی بخرم قیمت روش بود دیدم ۳۰ تومن گرون تر گف دیذ پلاک تهرانم لج کرد شدید درصورتی که باید قبول کنن کینه دارن

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

شمالی نیستم ولی عکس و فیلمای شلوغی شمال رو که میبینم واقعا دلم به حالشون میسوزهشهرشون به گند کشیده ش ...

همه شهرا باوجود مسافر همینجور میشه 

کم فرهنگی یه عده رو نباید پای همه نوشت 

اینجاست ک نیروهای خدمات شهری و شهرداری باید دست به کار بشن 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

شمالی نیستم ولی عکس و فیلمای شلوغی شمال رو که میبینم واقعا دلم به حالشون میسوزهشهرشون به گند کشیده ش ...

ببین عزیز من خودم یبار رفتیم تو تعطیلی جنگل جنگل با کصافط یکی شده بود یعد دقیقا دیدیم یه پلاک خود شمالی همه اشغالاشو ریخت تو جنگل میخوام بگم خود اونام واقعا همینطورینن فکر نکنی خیلی مراقبن

همه شهرا باوجود مسافر همینجور میشه کم فرهنگی یه عده رو نباید پای همه نوشت اینجاست ک نیروهای خدمات شه ...

اخه اونجا دیگه خیلی بیش از حد شلوغ میشه

منی که میگرن دارم و از شلوغی فراری ام اگه خونم اونجا بود شاید مجبور میشدم کلا شهرمو عوض کنم

{ خانم هستم }

شمالیا میان تهران و جاهای دیگه پارکارو تصرف می کنن؟ مسجدارو تبدیل به اقامتگاه می کنن؟ انقد اشغال میریزن؟ درست و حسابی ملت بیان شمال تفریح کنن کسی مشکل نداره ولی مثل ندید بدید ها بیان برای محلی ها مشکل ایجاد بکنن چی؟ پارسال در حیاطمون باز بود یه ماشین بدون اجازه اومد تو حیاطمون یه هفته خونمون لنگر انداختن

والاااا انگار شمال ارث پدرشونهاختیار خونه هاتونو دارین جنگلو دریا رو ک نخریدینوالا شهر ماهم توریستی ...

من پدرم ویلا دارع اونحا همسایمون مشکل دارع یا ما میکه شما هربار میای الودگی درست میکنیم منظور از الودگیش جوجه کباب زدن ماههه!!! بخدا اصلا سوپر سر کوچه انگار ما ارثشو خوردیم

ببین عزیز من خودم یبار رفتیم تو تعطیلی جنگل جنگل با کصافط یکی شده بود یعد دقیقا دیدیم یه پلاک خود شم ...

نه از نظر شلوغی میگم

وگرنه اشغال رو که متاسفانه کل ایران میریزن تو طبیعت

{ خانم هستم }
اخه اونجا دیگه خیلی بیش از حد شلوغ میشهمنی که میگرن دارم و از شلوغی فراری ام اگه خونم اونجا بود شاید ...

اگه شمال فقط فصلای خاص مسافر داره

ما شهر توریستی تاریخی هستیم و همه سال مسافر داریم 

ولی یه بارم گلگی نکردیم

خب مردم همه تفریحشون همین مسافرته 

من اگه خیلی باشلوغیشون مشکل داشته باشم نهایتا میشینم خونه 

اخه کسی ک جای کسی رو تنگ نکرده

شمالیا میان تهران و جاهای دیگه پارکارو تصرف می کنن؟ مسجدارو تبدیل به اقامتگاه می کنن؟ انقد اشغال میر ...

فک کنم شما تهران نیمدی ببینی که پل طبیعت و هیلی حاها چطوری تارصب چادر زدن پل طبیعت که هیچی یه سبزه ببینن کنار خیابون چادر میزنن!! مهم اینه کینه نگرفتیم بگیم وای شهرستانیا نیان تهران!!! همچین چیزی میشه ؟ کل ایران برای هممونه